Пазара на имоти да останат оптимисти след Световното първенство


на пазара на недвижими имоти са в основата на рецесията и като такива имат доста лоша репутация в момента.
През последните четири години от Южна Африка строителната индустрия е насочена почти изключително на доставката за Световната купа, въпреки че са програмисти, които са сърбеж да се развива, те установиха, че там просто wasn'ta строителна компания на разположение да се изгради нещо голямо значение на . Освен това разходите за строителство стана значително и те са били около 40% годишно марки, поставяне на допълнителни амортисьор на всяко развитие, енергично. В резултат на това, имаше силен баланс между търсенето и предлагането, особено в търговския сектор.

Там не е бил значителен спад в цените на имотите и на Южна Африка пазар на имоти е много добре позиционирана в момента, като лихвените проценти се очаква да останат стабилни и няма натиск върху наемите. въпреки че има някои проблеми в търговския сектор, това е по-скоро изключение, че правилото.
В една област, в която има значително по-капацитета хотели. В неотдавнашен доклад прогнозира, че 20% от хотелите в Южна Африка ще се провалят в рамките на следващите 18 месеца. Единственият хотел в Кейптаун ще в нито един момент по време на Световното първенство да бъде повече от 40% заети, а в действителност ще има само 20% брой на заетите през по-голямата от турнира. Той е не само висок клас хотели, които ще бъдат засегнати. Макар че пазарът на недвижими имоти остава балансиран, хотели бяха една област, която не е такъв.
Като закален в рецесия, Южна Африка банки сега започват да станат активни в кредитирането на пазара отново. Сега, когато рецесията прах е постоянно банки изглежда приближава до кредитния пазар в по-агресивен начин и отново сред конкурентните една с друга.
Rael Левит, главен изпълнителен директор на търг Алианса, споделени редица мнения Андерсън каза, че този спад се различават от тези в миналото, тъй като лихвените проценти са спаднали, то е евтино да вземат заеми и да купуват евтини. Разликата с настоящата рецесия сценарий и предходния е, че в началото на 90-те години са били високи лихвени проценти в слаб пазар на имоти има предвид, че в момента лихвите са ниски в един доста слаб пазар на недвижими имоти. Другата разлика е, че има купувачи, около в сегашния пазар.

Back Архив

  • Feed RSS
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB