Плъзгащите дом ".


Сайтът предлага комбинация от подвижния Англия и селскостопански Холандия, задържани от местните строги параметри за планиране за развитие на селските райони. Един истински поскъпване на сгради народен стопанство съвместно с архитект и клиент / строител доведе до манипулиране на местните рамка дървен материал и покрити "хвърли" идиом.
Линейна изграждане на видно простотата е нарязан на три програми; къща, гараж и приложение. Гаражът е ярка на разстояние от оста за създаване на двора между трите. Съставът е допълнително определени от материала и цвета; червени гумени мембрана и стъкло, оцветени в червено и черно лиственица.

Отделените формуляри могат да бъдат преобразувани от 20 тона подвижен покрив / ограждащастена която пресича на сайта, създаване на комбинации от камерата, открит живот и очертаването на мнения съгласно позицията. Това е самостоятелна структура; стомана, дървен материал, изолационни и неопетнен лиственица обхваща укрепена жп коловози. Движението се захранва от скрити електрически двигатели на колела, включени в дебелината на стената. Пистите могат да бъдат разширени в бъдеще, в случай, че клиентът желае да изгради басейн, които се нуждаят от време на време подслон.

Плъзгащи къща предлага радикално променлива пространства, степента на подслон, слънчева светлина и изолация. Динамичната промяна е физическо явление трудно да се опише с думи или изображения. Става въпрос за способността да променя цялостното изграждане на състава и характер в зависимост от сезона, времето, или с дистанционно управление желание да наслада.

Back Архив

  • Feed RSS
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB