Великден 2010 г.: евтини имоти под наем в Европа

Евтини полети и специални оферти са обнадеждаващи туристи да отидат в чужбина за Великден.

Франция, Испания, Великобритания и Италия, както и няколко европейски градове като Амстердам, Берлин, Барселона, Прага и Будапеща са най-предпочитаните дестинации.

Освен хотели, пътниците ще намерите широк спектър от удобни къщи. Цената за един апартамент за двама души в началото Париж от 50 евро на вечер, а цената на една вила за седем гости с басейн е 85 евро / ден. Туристите могат да избират екологични жилища - във Франция, Англия, Испания, Португалия, Ирландия и Италия - чиито собственици са се ангажирали в опазване на околната среда, подкрепата на местната общност и насърчаване на типични продукти. Човек може да наема малък апартамент за двама души за 270-380/week в Хемпшир или двойна стая за 50 евро на нощ в екологичен "Posada" в Астурия (Испания).

В Италия има отлични отстъпки за летовниците, които резервират престоя си в дом за наем до края на март. Трентино Алто Адидже е водеща дестинация за Великденските празници. А bedsit в центъра на Corvara - близо до ски курорти - разходи 50 евро / ден, а цената за един двустаен апартамент в "Baita" - едно убежище алпийски - може да струва 140 евро, а цената за малко околната среда -frinedly хижа за шестима гости е 35 евро / човек.

Тоскана е друг идеална туристическа дестинация и предлага широка гама от имоти под наем: апартаменти камък с тераса на първия етаж, селски къщи с басейн, 18-ти век вили лов заобиколен от зелени дъбове и кипариси.

Тоскана е една от най-търсените дестинации инвестиции в Италия, благодарение на красотата на подвижния си природа и културно богатство. Отвъдморските инвеститори се интересуват от закупуване на селски имоти, за да ги превърне в празник домове. Тоскана предлага отпускащата атмосфера на летовниците, weekenders и ден trippers. В него се намират приказно големите и малките градове, които да се гордее с изключителни художествени и културно наследство. Има очарователна ароматен лозя и леко подвижен селските райони, както и очарователни морето кобалт в региона. Шест сайтове - като стария град на Флоренция и Сиена са включени в списъка на световното наследство на ЮНЕСКО. Semplicemente Vacanze предлага отлични възможности за почивка под наем в Тоскана.

Пулия и се превърна в любим празник и недвижими имоти инвестиции дестинация. Отвъдморски купувачи избират Пулия и Salento за закупуване на втори дом да го използват като своя ваканционен дом, за да направите покупка с цел отдаване под наем на инвестициите в региона и да я превърне в съоръжение за туристическо настаняване.

В Пулия и Salento, че е възможно да се наеме селски имоти камък, исторически жилища, реновиран 18-ти век "Трули" заобиколен от маслинови насаждения на поразително красота, красива вила в провинцията колоритен и вили с изглед към невероятна кристално чисто море.

Ischia и Tyrrenian море, Порто Ротондо в Сардиния, Асизи и Сполето в спокоен район на Умбрия - зелените сърцето на Италия - са привлекателни места, за да прекарат Великден и летните отпуски или просто един уикенд.

Също така е възможно да пребивават в чужбина - не само по Великден - напълно безплатно от включване в мрежа, която насърчава обмена на недвижими имоти за почивка.

Не на последно място, може да изберете много специфични видове настаняване. Във Франция - в Прованс - че е възможно да остане в типичен монголски "Юрта" за 25 евро на вечер, или в един куб с форма на дома с прозрачен таван за 90 евро на нощувка за двама души.

Back Архив

  • Feed RSS
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB