Пътеводител за дома продавачи

Пътеводител за дома sellersThere много неща да се вземат предвид при продажбата на дома си. На първо място, е необходимо да се има предвид, че пазарът се определя от цената.

Начало купувачи търсят добри сделки, но продавачите могат да се висока възвръщаемост от продажбата на имота им, ако те са в силна позиция на собствения капитал; всъщност те трябва да могат да продават своите недвижими имоти на много конкурентни цени. Начало купувачи са силно фокусирани върху цените, поради което дома продавачи, които трябва да продават своята собственост, могат да бъдат задължени да го продават на ниска цена. Продавачите, които са с нисък собствен капитал могат да се свържат със своя ипотечни компания и се опитайте да направите кратко продажба.

Тези, които се продават у дома, защото те се нуждаят от повече пространство могат да обмислят инвестиции в реконструкция на съществуващи домове, а не продажба да се премести в друг дом.

Продажбата на дома не е лесен въпрос. Купувачите може да се оттегли от продажбата, дори и след като направи предложение.

Wise продавачите и техните агенти по недвижими имоти винаги трябва да напомни на купувача на обезщетенията и качествени характеристики на дома предлага, с цел да се избегне разкаяние на "купувача", което е често срещано явление сред начало купувачите. Те трябва да се подчертае стойността на имота за продажба и предимствата, тя се гордее, като неговото местоположение и удобства в neibourhood. Значителна депозирате пари също е ефективен начин за предоставяне на задължението на купувача по отношение на продажбата.

Продавачите и техните служители трябва да работят за защита на цената на имота. Те следва да си сътрудничат с оценител при установяване на стойността на дома за продажба. Те трябва да обръща внимание на детайлите, които потвърждават стойността на имота.

За да затворите сделката успешно, е необходимо да пиша условия и обстоятелства внимателно чрез включване на определен краен срок за приключване.

Преди пазара на имоти за продажба, като е препоръчително за продавачите да имат предварително инспекцията, за да отговори на въпросите, открити при проверка преди предоставяне на доклад на купувача.

Във всеки случай, най-важното нещо е да се реши предварително график за комуникация с всички страни, участващи в сделката, за да не пускам никого фокусирани върху сделка и да получите успешна продажба.

Back Архив

  • Feed RSS
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB