Тъй като агент по недвижими имоти може да Realigro имоти "за лечение на много мили.

Как може един агент по недвижими имоти Кунео има имоти за продажба в Милано и други градове? Как да си направим срещи и предварителни продажби ако е на много мили?

Всъщност това, което ние искаме от нашите партньори ", само за да бъде не само талантливи и динамични агенти по недвижими имоти, но и техните бизнес мениджър.
Как?
План на сградата и владеенето на мрежа от отношения с други брокери в други области, в които очевидно не са в състояние да се има човек, може да делегира в абсолютна сигурност, а след това за създаване на мрежа от съвместни отношения.
Докладите могат да бъдат разработени по този начин е 200 км или дори в друга държава в света.
Кой го каза за установяване на отношения с агенция в Ню Йорк например, тогава не мога да се справят с по мое агенция за недвижими имоти в този град?
Кой идва в моята агенция в интернет или да посетите моя портфейл от недвижими имоти могат да изберат да инвестират или в къщи или на друг континент, а след това с простотата на работа с лице познати и доверени по този начин опростява всичко.
Представете си, ако вместо това човек трябва само да намерите имота разстояние без знанието на агент или може би дори без знанието на езика.
Не можеш да направиш ovviamenete но трудностите са superiori.L "инвестиции и поради това не е " насърчавани или повишени.
 
Това на свой ред ще трябва да направят представителите на бъдещето.
Бъдете оперативните на 360 градуса.
Ovviamante фигурата, която отговаря на тези изисквания и Realigro АГЕНТ "образ на бъдещето, а не на миналото.
 
Realigro поглед към бъдещето.

Back Архив

  • Feed RSS
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB