С Realigro е по-удобно

Днес новите и атрактивни цени за потребители, които искат да използват своето професионално платформа Realigro в Мрежата за продажба или отдаване под наем имотите си, са били публикувани.
Тук можете новите цени:
70 евро за една обява и да използват платформата за 12 месеца
200 евро за 5 обяви и за използване на платформата за 12 месеца
700 евро за 50 обяви и за използване на платформата за 12 месеца


Защо се публикува реклама на Realigro?
Защото може да продаде или наем вашия имот по-бързо. Повече от 200 000 купувачи от цял свят да посещават всеки месец Realigro искат да направят инвестиции в недвижими имоти.

Да се намери лесно! Ако живеете в страни като Мексико, Белиз, Бразилия, Европа, Азия, Централна и Южна Америка и Африка, международни купувачи ще намерите Вашия имот, а в някои случаи, купувачите в собствената си страна вие ще го намерите по-лесно.

Направи си сам и да не плащат комисионна!
Когато влезете в реклами на Realigro само 70 можете да имате цялата кореспонденция директно, така че не се плаща комисионна при осъществяване на продажбата.

Получете повече!
Ако на местния пазар на имоти е в рецесия момент, а цените ще пострада, Realigro ви дава огромно предимство. Купувачите в другите страни на света са по-склонни да плащат повече за вашия имот.
Всички много проста и бърза.

Back Архив

  • Feed RSS
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB