Преместване в Уругвай: защото е подходящият момент да го направите

Търсенето на къща в Уругвай не е сложно, напротив, то е изключително просто.
Страната с капитал Монтевидео е живяла през последните години в пълна актуализация на правителството чрез реформи, предназначени да улеснят гражданите, но особено чуждестранните инвеститори.
Големият брой празни къщи в страната доведе до рязко нарастване на пазара на доставки, който обаче не намира толкова валиден въпрос.
Защо?

Разположена в южната част на Бразилия и граничеща с Аржентина, тя често не се взема под внимание.
Въпреки това Уругвай може да бъде страната, в която да започне нов живот.
На първо място, трябва да помним благодарение на географското си положение, което ви позволява да посетите цяла Южна Америка само за няколко дни.

Най-разпространеният език е очевидно испански, но благодарение на присъствието на различни етнически групи, е възможно да се общува с простота на италиански, английски и в някои области и на френски. Освен това Уругвай не поставя ограничения за чуждестранни граждани, които възнамеряват да закупят имот, дори без да имат виза.

Въпреки че не се радва на голямо разширение, страната представя разнообразни райони - от най-селските до най-индустриализираните.
Очевидно начинът на живот, който се намира, варира в зависимост от околната среда.
Най-изброените области за намиране и закупуване на жилище са столицата и Пунт дел Есте.

Колкото повече се отдалечавате от тези градове и колкото повече предимства (в икономическо отношение) ще намерите. По отношение на чуждестранните инвестиции Уругвай има редица благоприятни фактори.



На първо място, правна сигурност, наличие на суровини, особено в селскостопанския сектор, изключително квалифицирана работна ръка, ефективна инвестиционна програма, която води до създаване на работни места, и не на последно място, освобождаване от данъци за чуждестранни инвестиции.

Като се обърне внимание на последното, следва да се отбележи, че системата от стимули за инвестиции в Уругвай предвижда освобождаване от данъци за всички, които купуват недвижими имоти и преструктурират съществуващите.

Да видим сега разходите
Самостоятелна къща, заобиколена от зелени площи 400 м2, на няколко метра от плажа, започва от 120 000 евро.
Ако искате да закупите светъл двустаен апартамент, с голяма градина и на няколко крачки от морето, цената е 160 000 евро.
Просто трябва да изберете района и вида на имота, за да се възползвате от различните съоръжения и да инвестирате в тухла в Южна Америка.

Свързани статии:

Мечтите на американците.

Революционизирахме световния пазар на недвижими имоти.

Недвижимите имоти в Бразилия са около 15%

Положителна тенденция за акциите в Бразилия

Куба се отваря за пазара на недвижими имоти

Подобни публикации

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB