Мебели за баня: най-новите тенденции

Студеният сезон може да постави напрежение в дома ни. Не само по отношение на отоплението и консумацията. Често да ни затрудняваме, това е способността на нашата къща да се придържа към новите тенденции на момента. Напоследък често се занимавахме с различни теми за домашното деко. Но днес вниманието ни ще падне как да обзаведем банята. За да има по-осен стил. Така че дори и да нямате търпение да придадете на банята си нов обрат, можем да започнем да илюстрираме най-новите тенденции!

На първо място подбираме най-много в цветовете. Знаете ли, че тъмните бани са модата на момента? В продължение на години, всъщност, лекият интериор като цяло тотално доминираше на сцената на интериорния дизайн. В момента обаче изглежда, че те са загубили надморска височина.Черното често е избрано като символ на елегантност. Въпреки че този цвят прави пространствата по-малки, той придава повече характер на цялата среда. Очевидно не се препоръчва за много малки помещения.

След като открием, че черното е задължително условие не само за дрехите, но и за интериора, можем да се посветим на други аксесоари за обзавеждане. Отдавна позлатени или кафяви кранове бяха на мода. Въпреки че тази фаза изглежда беше преодоляна, можем да кажем със сигурност, че тези елементи са отново на мода. Хромът и месингът са новите материали, които са популярни, а не само за банята. Те също се препоръчват като детайли на други мебели, които изискват използването на подобни материали.

Но размерът на крановете? Viva изключително големият, синоним на супер комфорт! Освен че са естетически приятни за окото, по-големите кранове в сравнение с обичайните стандарти гарантират много по-приятно и обгръщащо изживяване под душа.

Все още говорим за комфорт, големият въпрос: по-добър душ или вана? Това е истинска дилема. Но отговорът е всичко в предвидената употреба. Ако предпочитаме баня обикновено в есенен стил, очевидно е за предпочитане да изберете втория вариант. Как да не свържем идеята за тотален релакс с ваната - може би с интегрирана джакузи! В същото време душът е типичен за летния период, но може да бъде още по-удобен благодарение на включването на функционални аксесоари (като светлини за хромотерапия).

Не на последно място е използването на огледала. Есента донесе със себе си нови алтернативи на стандартните опции, които характеризират домашното деко през последните години.
Всъщност, ако в миналото се предпочитаха малките огледала, заобиколени от богати и очевидни рамки, то днес широките огледала са истинските главни герои!

Няма установена форма. Няма правила, освен тези, свързани с личния ни вкус. Рамки или украсени, окачени или просто поставени върху мебел, няма значение. Важното е, че те са възможно най-големи!
Колкото по-големи са огледалата ви, толкова повече светлина те могат да отразяват дори в по-малките бани.

След като приключим с нашите съвети, можем само да ви пожелаем добра работа за модернизиране на вашата баня!

Подобни публикации

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB