Спалня: основно, но уникално

2020 г. най-накрая бе открита и с нея новите тенденции да направим дома си уникален. Често се занимавахме с въпроси, свързани с подобряването на дома. Обновяването на дома ви никога не е лесно, особено ако искате да следвате модерите на момента. По-добре ли е да се придържате към новите тенденции или да останете закотвени в собствения си стил? Отговорът може да е двусмислен.

Всъщност всъщност е така. За да обясним по-добре как е възможно да сближите стила си с най-новите пазарни новини, решихме да направим малко ръководство. Бързо събрахме основните тенденции през 2020 г. на една от най-обичаните стаи. Релаксация: спалнята. Така че, въоръжете се с химикалка и хартия, за да запишете последните новини!

Първият съвет, който ви даваме, е да следвате сюжетите. 2020 г. е годината на редуващи се парцели. Затова изберете различни материи, за да можете да създадете повече динамизъм. По този начин можете да използвате това устройство, за да изразите своята личност. 2020 г. е годината на хроматичната свобода. Но модите показват силни, но балансирани комбинации. Черно и бяло са идеални за поддържане на чисти и хармонични линии. Но вие сте много свободни да се отклоните от това балансирано настроение. В крайна сметка спалнята е вашата „zen“ среда.

Втори елемент, който вече сме обмислили и който изглежда не иска да изостави 2020 г., е най-търсеният стил някога: реколта. За любителите на минали години, които са направили история, точно 50-те и 60-те, ще бъде облекчение. Елегантността в комбинация с емблематичните линии ще се върне. Как да приложим този стил точно в спалнята? Предпочитат се светлите цветове, за да ги комбинирате идеално с дървени мебели. Гладкият бетонен под ще се съчетае добре с простите картини, които ще придадат ред и свежест на околната среда. Не на последно място, съществен съвет. Масите, задължителни от 60-те години, могат лесно да служат като нощни шкафчета.

Ако, от друга страна, идеята ви за спалня е тази на напълно извънземна среда от останалата част от къщата, където можете да я изключите, решението е следното: направете го спа.
Не, няма да е необходимо да поставяте басейн, за да имате релаксираща среда. Това, което модата 2020 препоръчва, е да използвате плъзгащи се врати (ако се отворят на балкона, те имат добавена стойност) и да извлечете максимума от светлината. Светлинните завеси ще ви позволят да получите среда, отделена от останалите, но в същото време да отразявате светлината. Бяло бяло и все още бяло! Това е цветът, който доминира! Дзен културата никога няма да бъде толкова проста за постигане!

В заключение препоръчваме да използвате минимален и трезв стил, независимо от вашия стил. Модите постоянно се променят, а запазването на по-малко инвазивен стил ще ви позволи да адаптирате стаята си към най-новите новини!
А вие, кой стил на 2020 г. ще изберете?

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB