Нов срив за наеми

Неизпълнението на плащания е в основата на кризата след Ковида. Правителствените субсидии се прилагат по целия свят за подпомагане на лизинговите контрагенти. След като вече бяхме анализирали подробно някои случаи, свързани с тази тема, днес ще анализираме вече критичната ситуация на Голямата ябълка. Всъщност има много наематели, които не могат да си позволят да плащат наем в Ню Йорк. Говорим за хиляди хора, които, въпреки че са подпомагани от правителството, се борят да спазват плащанията.

Говорим за голяма част от населението на Ню Йоркър.Около две трети от гражданите живеят в наети къщи. За разлика от много други страни, щата Ню Йорк няма културата на закупуване на имот. Това означава, че за американски гражданин е по-логично да подпише договор за продажба. Мерките за социално дистанциране също увеличиха нивото на безработица. Въпреки така наречената интелигентна работа, много компании за съжаление трябваше да вземат повече от болезнено решение. Тоест, оставяйки много работници у дома, но безработни. Това представляваше много тежък обрат, който все още няма признаци за възстановяване. Също така смятаме, че наемите в Ню Йорк са повече от удвоените средни за страната. Федералното правителство обаче се опита да защити т. Нар. Ипотечен пазар. Като ? С мораториуми и непрекъснати отлагания за собственици на жилища и андеррайтери. Но, като говорим за реални цифри, в най-авангардисткия град в Америка над 700 хиляди къщи под наем тотално са загубили приходите си.

Единствените, останали на плаване? Тези, които получават така наречените "обезщетения за безработица". Обезщетения, които могат да достигнат максимум 600 долара на седмица. Да поговорим за 350 евро. Твърде много, твърде малко, за да се сблъскаме с такава катастрофа. Достигна дори невероятни нива. Подобно на инициативата, от много собственици, решили да предложат на наемателите безплатен месечен наем. Но проблемът остава голям, като се има предвид, че в момента има твърде много съквартиранти безработни и че те не могат да изплащат дългове в краткосрочен план.

За да се разбере сериозността на ситуацията, е необходимо да се помисли колко всъщност струва подписването на договор за наем и поддържането му преди всичко. Говорим за 2600 долара на месец. (понижено до $ 2,300 за периода Covid най-много). Ето защо не е изненадващо казаното в първоначалната част на нашите новини: наемите се считат за основен вариант, защото са по-евтини. И въпреки всичко, ситуацията в Ню Йорк остава наистина драматична.

Как ще се развива ситуацията? В момента не е възможно да има определени новини. За да разберете, ние ви каним както винаги да сте в течение на нашия портал. Ще можете да намерите всички новини на световния пазар на недвижими имоти, и с особено внимание, и на аварийната ситуация в Covid. Така че, не пропускайте следващата новина!

Подобни публикации

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB