Нова светлина към фасадите: новата трябва да има

Преустройството на къщата е наистина взискателен проект. Често се приема, че за да можете да го направите по най-добрия начин, трябва да инвестирате капитал. В повечето случаи е така. Но не винаги трябва да стигаме толкова далеч. Просто дайте правилната светлина. Е да. Според специалистите всичко става въпрос за светлина. Новостта е обезлюдяване както по отношение на дизайна, но и като истинска мода. Причината защо, затова можем да открием нашия мини-пътеводител, базиран именно на значението на светлината и най-вече на това как е от съществено значение да се модернизира фасадата на къщата. Така че, можем да започнем!

Има много стимули, които са одобрени в различните държави от ЕС за улесняване на преустройството на имот. Отдава голямо значение на осветление, което може да бъде както функционално, така и подходящо за референтната структура.
Затова нека започнем от това, какви могат да бъдат ползите, свързани с инсталирането на осветителни системи извън дома ни.
Спомняме си, на първо място, че светлината играе решаваща роля в живота на всички нас. Така че осветлението не е достатъчно само прожектори. Важно е внимателно да изберете както какво да осветявате, но преди всичко кои източници на светлина са подходящи за тази цел. Трудна задача, която обаче може да бъде решена с кратък урок по осветление!

Има различни видове светлина, които са разделени според цветовата температура. Референтната единица е представена от градуси на Келвин, които варират през деня. Забелязано е, че човешкото око е особено чувствително към тези хроматични промени, преди всичко, защото си позволява да бъде повлияно от тези промени с изключителна лекота. Има топли и студени светлини, които имат тенденция да имат по-мек или по-твърд ефект от стените, които удрят. Как да действаме? Ако къщата ви има особено ъглови стени отвън, препоръчително е да ги омекотите с топли светлини далеч от еталонната стена. Обратно, за да се придаде повече характер на леко ъглова и много хармонична структура, за предпочитане е да изберете по-студена светлина, която може да засили извивките на конструкцията.

Но не само. За да можете да сте в крак с времето, трябва да изоставите тясната инструменталност на електрическата крушка и да се доближите до дизайна. В подробности, както съобщават много експерти в сектора, повратна точка се дава от класическите светлинни канали. Както външните, така и вътрешните канали на светлината позволяват хомогенно и модерно осветление, което не компрометира елементите, присъстващи отвън, а преди всичко вътре в къщата. Разположен над всяка мебел, каналът на светлината ще освети дома ви по мек начин. Това ще ви позволи да изберете цветовия нюанс, който ви е най-подходящ, предвид деликатността, която ще характеризира крайния резултат.

За да говорите за обикновени числа, не забравяйте, че за външните фасади препоръчителният нюанс е около 2400k-3000k. Всички с дължими изключения!

Готови ли сте да модернизирате дома си с тази нова тенденция?

Подобни публикации

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB