Революционна Испания: предлагат се дом и работа!

Испания несъмнено е една от най-очарователните нации на европейския континент. С уникална по рода си традиция тази земя не спира да ни изненадва. Всъщност днешните новини ще се съсредоточат върху много специално съобщение, което привлече многобройни семейства и деца в община Григос. Така че, ако сте любопитни да научите повече и може би искате да се преместите в Испания в планинска среда със семейството си, вие сте на правилното място! Намирането на дом за работа в тази държава със сигурност няма да представлява проблем благодарение на съобщението, публикувано от този град! Така че, ако сте готови, можем да започнем с днешната колона!

За тези, които търсят класическото планинско село и искат да се измъкнат от града, не винаги е лесно да намерят решение. Често всъщност най-отдалечените места и далеч от градския трамвай са и най-бедните. С по-малко възможности за работа. Това не е така в град Григос в местността Теруел. Този малък град, който има само 132 жители, е издал забрана, за да предотврати неговото необитаване.

Но от какво се състои тази инициатива? Съобщението е ясно. Общината предлага работа и тримесечен наем безплатно. След това наемът, който ще се плаща, ще бъде 225 € на месец. Ако обаче в домакинството има деца в училищна възраст, цифрата спада. Точно 50 евро по-малко за всяко присъстващо дете. И така, каква е целта на тази община? Да има повече ученици в селското училище, да се избягва затварянето му и очевидно да се пренасели района.

Какви са наличните работни места в тази област? Ще бъдете изненадани да разберете, че има три възможности за работа. Първият е част от ресторантьорския бизнес. Вторият вместо това в управлението на хотелски ресторант, разположен на главния площад.
Третото ... включва интелигентни работни места! Възможно благодарение на влакното и многобройните коворкинг пространства.

Но това не е всичко! Всъщност се предвижда своеобразен подбор, за да бъде приет по-късно.
От социалните профили на община Григос всички заинтересовани страни са поканени да изпратят видео с цялото семейство на номер WhatsApp 618 540 361. Видеото трябва да илюстрира семейното положение. Освен това, за да се придържате към призива, е необходимо също да изпратите професионалната автобиография на тези, които очевидно искат да работят в една от тези три области. Истинска новост, която се надяваме да бъде първата от дългата серия разговори, които популяризират селските реалности точно като тази на Григос.

Но колко са се регистрирали за това обаждане? Според общината имало много хора, решили да изпратят заявлението. Ясен знак за обрата, за който говорим от около година! Тази, свързана с необходимостта да се живее в определено по-естествена среда.
И така, ще изпратите ли и вашата кандидатура, за да можете да се преместите в Испания? Ако го направите, пожелаваме ви късмет! За всички, които искат да продължат да бъдат в течение на международните недвижими имоти, препоръчваме да следите нашия блог Realigro!

Подобни публикации

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB