САЩ и интелигентният работен ефект

През периода на пандемията много навици са се променили. За съжаление много хора се оказаха без работа. Други, от друга страна, продължиха да работят по различен начин, от дома. Въпреки че в различни реалности терминът „интелигентна работа“ вече се използва широко от известно време, в други страни той беше добавен и приет като modus operandi едва през последната година.

С появата на ваксините много реалности решиха да се откажат от интелигентната работа. Други вместо това предпочетоха да го запазят. Тъй като се счита за по-евтино, по-бързо и освен това по-удобно както за работодателите, така и за служителите. Днес обаче решихме да се съсредоточим върху конкретна област. Район, който е решил да създаде един вид подарък за добре дошли, за да привлече много умни работещи работници. Целта е да се заселят отново по-селските райони и да се поддържа силна и стабилна икономика, тясно свързана с територията. Ето защо, ако сте готови, можем да започнем с нашата рубрика!

Главният герой на днешните новини е този в САЩ. Всъщност е добре известно, че обезлюдяването на средните градове и селските райони винаги е представлявало основен проблем в изключително развитите страни. Всъщност многобройни инициативи винаги са били активирани, за да се позволи на хората да не изоставят тези специфични региони, гарантирайки населението на самия район.

С експлозията на отдалечена работа субсидиите, освобождаването от данъци и други средства за привличане на населението се увеличиха експоненциално. Достатъчно е да се каже, че някои американски общини предлагат над 20 000 долара карти за подаръци и стимули. През декември 2020 г. за първи път беше публикуван портал, който позволява на всички местни администрации да комуникират помежду си, за да приемат фискални инициативи, насочени именно към привличане на ново население.

Но нека видим как интелигентната работа може да направи възможно постигането на целта за пренаселване на тези области и преди всичко как тя може да бъде полезна и в сектора на недвижимите имоти. Необходимостта от избягване на обезлюдяването, особено в по-селските райони, беше искрата, която предизвика многобройни инициативи да избухнат. Като тези на инфраструктурната модернизация, превръщането на изключително изостанали градове в интелигентни градове и най-вече за създаването на безплатни коворкинг пространства на цялата територия.

Според последните статистически данни над 10 милиона души са решили да се преместят през последната година, изоставяйки големите градове да се преместят в съседните райони.

В предградията или във всеки случай в райони, където цените на жилищата са много по-достъпни, където можете също да се насладите на изключително спокойна и внушителна околна природна среда. Помислете например за крайбрежните райони на Лос Анджелис и Ню Йорк. В тези области, според статистиката, четирима от 10 души са решили да се преместят, благодарение на възможността да работят от вкъщи без проблеми.

Но не мислете, че само частните граждани искат да продължат да работят умно. Пазарът на офиси също се променя, като се има предвид, че много компании подкрепят идеята за преместване в малки градове, за да приемат и по-екологично устойчива корпоративна култура!
За да научите повече за тази и много други теми, следете за Realigro!

Подобни публикации

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB