Флоридски пазар на недвижими имоти за пенсионери

Флорида е популярна дестинация за хора, които планират да прекарат златните си години в топлия климат и не искат да напускат САЩ. През 2010 г. 17,3% от населението на Флорида се състои от хора на възраст над 65 години, докато през 2017 г. този брой е бил 20,2%. Като цяло, населението на Флорида през 2017 г. е малко над 2 милиона души, от тях 4,2 милиона са хора над 65 години.



Тези, които планират бъдещето си предварително, започват да купуват имот в четиридесет или в началото на петдесетте години, така че чрез пенсиониране да имат ипотечен живот. Има много популярни туристически дестинации във Флорида, като Disney World в Орландо, Дейтона Бийч, Сан Агустин, Форт Лодърдейл и Маями, където закупеният имот може да се отдава под наем и да се плаща за себе си.



Цените на недвижимите имоти във Флорида могат да варират значително. Къща с 3 спални и 2 бани може да бъде закупена за по-малко от 120 000 долара в малки градове, като Уелингтън, Флорида, а луксозна къща с 17 спални с площ от 17 спални в луксозен квартал Лантана може да достигне до 12 милиона долара.



През 2018 г. средната домашна стойност във Флорида, според Zillow, е 223,200, като прогнозата е да се увеличи с 6,1% през следващата година. Средната цена на листинга е $ 290,000, докато средната продажна цена към април 2018 г. е 226 500. Шестнадесет процента от обявите се продават с намаление на цената. Средната цена на квадратен метър във Флорида през 2018 г. е $ 165.



Сред най-големите градове във Флорида, Маями е най-скъпо с средния индекс за домашна стойност от $ 300,500, докато Pensacola е най-евтиният, с $ 132,100 HVI. Индексът на домашната стойност се изчислява въз основа на средната листа и средните продажни цени в града. Главните гаранции на Флорида определено могат да подобрят продажната цена на актив във Флорида, без да струват повече от 500 долара на година.

За тези държавни жители, които предпочитат да живеят на места, които са предназначени за хора над 55 години, Флорида предлага почти 400 активни общности за пенсиониране на възрастни. Има над сто от тези общности в Югозападна Флорида, почти сто в Югоизточна, почти 70 в Централна Флорида, и почти 50 в Централно Атлантическо крайбрежие. Други общности са разпръснати из цялата държава, с една общност в Панама Сити в северозападната част на Флорида.



Бъдещите жители могат да избират между изказващи съболезнования, градски жилища и еднофамилни къщи. Цените в тези общности варират от под 100 000 до над 2 милиона долара. Удобствата могат да включват плувни басейни, тенис кортове, голф игрища, фитнес центрове, ресторанти и др. Много общности на брега на езера позволяват паркиране на лодки.



В допълнение към активните общности за възрастни, Флорида предлага разнообразие от други видове общности за своите застаряващи жители. Сред тях са „Независими общности“, „Постоянна грижа“

Пенсионноосигурителни общности, общества за подпомагане на препитанието, грижи за Алцхаймер и домове за сестрински грижи, така че всеки жител да избере вида живот, който им е най-подходящ.

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB