Хонконг и ръстът в размера: цените се утроиха през последните три години

Хонконг и ръстът в размера: цените се утроиха през последните три години. Специалният административен район на Хонконг, буквално „ароматно пристанище“, е един от най-известните градове на азиатския континент, предвид наличието на многобройни скали.



Той не само заема тези примати, а всъщност е и един от най-гъсто населените райони в света.

След като е била колония на Британската империя от години, днес тя се превръща в истинска сила от търговска, икономическа и финансова гледна точка.



През последното десетилетие, освен това, приветства много чужденци от цял свят, които искат драстично да променят живота си. Работата в Китай е постоянна и някой няма проблем да намери професия.



Но ако се интересувате и от откриването на този прекрасен град, трябва да се справите с реалност, която не е много благоприятна за инвеститорите.

Закупуването на къща в Хонг Конг днес е прерогатив за няколко.



Цените на жилищата, но преди всичко наемите, се утроиха през последните години.

Не само в жилищния сектор, но и в офисите от степен А (по-специално), това усещане се усеща, което води до обща промяна в потенциалните инвеститори.



Причината е просто една: прекомерното търсене на жилища и / или офиси, причинено на свой ред от увеличаването на работната сила във всеки сектор.



Само си мислете, че всеки месец цената на наемите се повишава до максимум 3%, което означава, че тенденцията (както и тревожността) е неудържима.



Въпреки всичко, китайската икономика, за разлика от много други нации, които живеят или са преживявали подобно явление, не изглежда да пада.

Инвеститорите предпочитат да купуват дори и на по-високи цени, вместо да чакат по-добри времена.



Очевидно значимостта, призната в световен мащаб, за да стане част от икономическия кръг на изгряващото слънце, изглежда свали прекомерните цени на апартаментите.



За да потвърди това, статистиката показва, че новите лизинги в централната област са се увеличили със 110% (в сравнение с изискванията за разширяване на банките и финансовите компании).



Хотели също са допринесли за това увеличение на общия пазар.

Сред най-известните, Ориенталски Патрон, са наети около 13 900 кв. М. Поради силната нужда, която инвеститорите усещат.



И това не е всичко!



Луксозните жилищни кооперации навлязоха на лизинговия пазар, за да минимизират въздействието на новия туристически данък върху така нареченото „свободно работно място“.



Можем да кажем, че пазарът е претърпял силен удар, но, както винаги, Китай изглежда повече от готов за непредвидените, продиктувани от финансовия пазар.



А ти, какво ще избереш?

Ще изчакате ли по-зрели времена или ще се хвърлите с главата надолу в китайската тухла?

Подобни публикации

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB