На първо място, Виетнам: интересът към тази земя е прероден

На пазара на аутсорсинг се появява любопитна и необичайна новина от това, което може да се очаква. В колективното въображение, всъщност, всичко можеше да се мисли, освен да се види първото място на класирането на основните цели, в които да се инвестира, земя, очевидно бедна и изостанала.



Но реалността понякога преодолява въображението и затова днес ще говорим за това как толкова много хора са решили да търсят къща във Виетнам.



В световен мащаб Виетнам е предизвикал голям интерес в различни аспекти и в различни сектори, но по-специално в областта на недвижимите имоти.

Любопитно е да знам защо?



Ето отговора на всички ваши въпроси.



Без съмнение Виетнам е установил преобладаващото си присъствие в сектора преди всичко като алтернативна дестинация за различните нискотарифни офшорни услуги, като по този начин се издига до петото място в класацията, изготвена през 2017 г. от Cushman & Wakefield.



Виетнамското правителство е въвело политики, насочени към популяризиране на страната както като чисто туристическа дестинация, така и като център за аутсорсинг, благодарение на широк сегмент от услуги, който според статистическите данни изглежда предназначен да запази положителната си тенденция в време.



Сред точките в полза на страната, която допринесе за тази бърза експанзия, несъмнено намираме силното ниво на капитализация на увеличението на китайските разходи за труд.



Наблизо Индия се радва на силен пазар BPO (който включва и самия Виетнам).



Филипините, в пълната си фаза на растеж, силно се конкурират с Индия.



Тези елементи създават силно конкурентна среда, в която Виетнам е успяла да се появи и да запази първо място в класацията от 2015 г. насам. Рекорд на уважение, също даден от възможността за фактуриране само в сектора на недвижимите имоти, около 15 млрд. Евро. долара.

Превъзходна фигура за една нация, считана за една от най-бедните и най-изостаналите в света.



Докато глобалното икономическо възстановяване е в застой, Виетнам превъзхожда всички очаквания със завидна тенденция!



Трябва да се помни, че повишаването на инфлацията, разходите за труд, значително увеличават привлекателността на страни като Виетнам.



Енергийната сигурност е и един от ключовите стълбове на страната, с намаляване на разходите и оптимизиране на ресурсите.



Какво да се каже, се надяваме, че онези, които някога са смятани за „държавни съграждани“, могат да имат свой собствен ресурс, успявайки, подобно на Виетнам, да намерят почтено място в световната икономика.

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB