Швейцарско строителство: новини за повишаване на цените

Schweizerische Eidgenossenschaf на немски език, във френската конфедерация suisse, Швейцария по всяка от тях
Перспективата винаги е имала супер-роля в всякакви обстоятелства и периоди. Със своята собствена история Конфедерацията успява да поддържа удобна държава по отношение на всички други европейски нации.

Може би заради специфичната си форма на държавност, или форма на управление, или дори размер

ограничени, дори и днес не спира революционната вълна.

В продължение на десетилетия растежът във всички сектори (икономически и други) е неудържим.

Със своите 8,4 милиона жители, той се възражда и в строителния сектор, въпреки многобройните проблеми.

Въпреки кризата и, за съжаление, принудителното увеличение на цените, Швейцария показва тенденция на нарастване в сектора на недвижимите имоти.

Както се потвърждава от Credit Suisse в швейцарския доклад за пазара на недвижими имоти за 2018 г., позитивните общи новини съдействат за консолидиране на желанието за собственост.

За щастие на инвеститорите, ипотечните разходи остават предимно ниски.

Швейцарският БВП също допринесе за ускоряването на имотната треска. Всъщност инвеститорите се чувстват вместо да инвестират в други области.

Благодарение на съживяването на икономиката, домакинствата имат възможност да разширят обема на работа, което води до увеличаване на доходите.

Тухлата остава улеснена възможност, особено за онези, които като институционални инвеститори трябва да управляват много ликвидност.

В момента на пазара на недвижими имоти има много предложения и се очаква постоянно покачване през следващите десетилетия.

Много организатори са инвестирали в недвижими имоти и сгради, генериращи доходи.

А собствениците?

За да се справите с тази инверсия, разбира се, да не рискувате девалвация на имота, желаете да прикачите през месеците наем, сезонни билети, паркинги, големи градини, за да не позволявате на потенциалните наематели да избягат. Следователно по-голямото предлагане означава, че в сравнение с преди няколко години, търсещите апартамент днес могат да намерят по-високо качество или по-добри договорни условия за една и съща цена. Време е да инвестираме в Швейцария.

За повече информация препоръчваме да прегледате сайта в директна връзка.

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB