Унгария: защо да инвестираме през 2018 г.?

Определя „Париж на Изтока, Будапеща има много елементи, които се отнасят до френската столица: Дунав, който пресича града и гледа към замъци и красиви сгради, хълма, подобен на Монмартър. уникален: той е резултат от сливането на три града: Буда, Пест и Óбуда, които се присъединяват от Верижния мост и седем други моста.

Подобно на всички страни от Източна Европа, лесно е да се разбере как за всеки западняк е удобно да се инвестира.

Но трябва внимателно да изберете сектора и как да го направите.

На първо място е необходимо да се анализират макроикономическите данни:

БВП в Унгария е нараснал с 4% през 2017 г.

Секторът на услугите нарасна с 1.9%, строителният сектор - с 1.6%, а индустрията - с 0.8%.

Най-голямо увеличение на производството е регистрирано в строителния сектор с + 30%,

Унгарският пазар на недвижими имоти преживява период на силна експанзия от години. Стойността на недвижимите имоти нараства с постоянна тенденция и днес закупуването на къща или офис е една от най-добрите инвестиции за тези, които решат да се преместят в Унгария, или за тези, които просто търсят адекватно възнаграждение за своя капитал. Тайната на успеха на инвестициите в недвижими имоти в Унгария със сигурност трябва да се открие както в качеството на имотите, така и в по-общ план, в историческите, културните и екологичните конотации на самата Унгария.

Това е съпътствано от силното разширяване на строителния сектор, причинено главно от инвестициите на големи компании (включително строителството на хотели и курорти), от ефекта на програмата CSOK (която предлага възможност за закупуване на къща в Унгария за унгарските семейства). да придобият къща в имот) и чрез обширната програма от работи, изпълнявана от държавата.



Общото положение на строителния сектор в Унгария е придружено от цифра, която изглежда парадоксална, но вместо това представлява изключителна възможност за чуждестранните компании: липсата на унгарски строителни компании, които могат да гарантират темповете на растеж, които секторът изисква. Ако добавим към това, че разходите за строителство през 2017 г. са се увеличили много близо до 20% в сравнение с 2017 г., картината на големите възможности, предлагани днес от Унгария, е още по-ясна.

Будапеща е най-евтината европейска столица за инвестиции в недвижими имоти.

Един добър реновиран апартамент от 70-80 квадратни метра (не с изглед към Дунав), можете да закупите и с 40 000 евро. Вместо това ние сме на 1000 евро на квадратен метър. Ако апартаментът е близо до Парламента и Кралския дворец, цената се покачва до € 3000 на квадратен метър.

За повече информация посетете директната връзка.

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB