Чувствителността на недвижими имоти засяга всички, дори Северна Корея!

Винаги обект на международен политически и икономически интерес, Северна Корея не иска да остави нищо, но нищо.



Желанието да се появи по отношение на други съседни сили, държавен глава с идеологии, които често са обект на критика (и може би далеч от общата модерност), доведоха тази малка държава, която бележи историята на света, също да попадне на пазара на недвижими имоти. ,



Определена като най-непроходимата страна в света, тя се занимава с по-уникално и рядко събитие, което подкопа всички очаквания.



В столицата на комунистическия режим са построени 24 сгради, 1300 обществени жилища, детски градини и спортни площи, 46-етажни високи сгради, университетски центрове и много други съоръжения. Вие сте разглезени за избор, ако искате да си купите имот в Северна Корея!



Излишно е да казвам, че невероятната скорост на конструиране бе забележителна (но не можеше да бъде иначе) от всички вестници в света.



Но какво е причинило този прекомерен и радикален бум в корейските недвижими имоти?

Несъмнено повишаването на конкурентното състояние със съседния Китай, което от своя страна повиши цената на китайската тухла (пазарната техника, за която не е известно колко може да бъде полезна за икономиката на изгряващото слънце).





Проектът на Ким е да взриви туризма в Корея, надявайки се, че столицата може да се превърне в новия Маями.



Проектът е около един милиард долара за района на плажа Уонсан.

Бавното отваряне на тази страна, превръщането на последната от средновековна в модерна, е ориентирано само към една цел: да се появи на световната икономическа сцена.



Ще успее ли Ким да спечели това предизвикателство?



Е, съдейки от статистиката, в сравнение с началото на 2018 г. стойността на имотите в Северна Корея е нараснала с 10%, а инвестициите с 7,9% спрямо 2017 година.



Засега не е възможно да се екстраполира допълнителна информация от тази нация, която измества фокуса на пазара на недвижими имоти от запад на изток.



Просто трябва да изчакаме ново с пристигането на 2019!

Подобни публикации

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB