5 Общата начална покупка Грешки Много първи купувачи правят

Колкото и да е трудно да вярваш, ти се учиш от грешките си. Как би трябвало да знаете какво да правите, ако никога не сте го правили или не сте имали опит? Има толкова много неща, които трябва да се научат и толкова много задачи да се изпълнят, когато става въпрос за закупуване на жилище. Дали това е вашият първи дом или друг имот - процесът обикновено е един и същ. Помислете за всичко, което идва с покупката на част от имота.

Часовете на часове, необходими за намиране на няколко къщи, които са потенциали. Задаване на всичко с агентите за недвижими имоти, резервиране на срещи, преглеждане на местата, включване в офертата, оценяване, провеждане на домашна инспекция, застраховка на титли, договори за листинг, ипотечни плащания и т.н. Не е чудно, че много купувачи за първи път са склонни да правят грешки.

Нека да разгледаме петте често срещани грешки, които купувачите за първи път правят.

1. Имате вяра в устните споразумения Винаги е добре да имате доверие, защото без доверие няма връзка. Всеки заслужава ползата от съмнението, но понякога за големи ситуации, доверието не винаги го срязва. Устните споразумения са добри, но продавачът не винаги държи думата си, ако някой е готов да им даде повече пари за собствеността си. Парите обикновено печелят, така че устното споразумение, което току-що направихте, вече не е валидно, ако продавачът получи повече средства. Винаги е важно да подпишете документи, за да сте сигурни, че сте подписали сделката.

2. Пропускането на инспекцията на дома Някои купувачи решават да не наемат инспектор по домовете, за да инспектират потенциалната им къща, тъй като няма очевидни проблеми, които могат да видят или да бъдат информирани. Тук се случват проблеми, защото понякога продавачите не са наясно с всички проблеми. Когато наемете инспектор, който да инспектира имота, те ще прегледат цялата фондация в дома и ще се уверят, че всичко е в постоянен ред. Ако има някакви проблеми, те трябва да могат да го намерят и собственикът ще трябва да ги поправи, преди да поемете собствеността. Първо хванете проблемите, преди те да са вашите проблеми.

3. Тревожи се за малките неща Естествено е да се притесняваш за всяко малко нещо, но когато е време да купиш имот, има твърде много големи неща, които да се съсредоточат върху всички малки неща. Ако влезете в дом, който обичате, но не харесвате цвета на боята или микровълновата печка е остаряла - това са незначителни поправки, които не струват много. Съсредоточете се върху по-голямата картина и цялостното оформление на къщата. След като домът стане ваш, можете да правите с него каквото си искате.

4. Пренебрегване на кредитния Ви рейтинг Често пъти кредитният Ви рейтинг не е точен. Важно е да се уверите, че имате точна оценка, преди да изпратите хартията на кредиторите си. Много пъти хората изпращат кредитния си рейтинг, без да го гледат, и им се отказва кредитът. Преминете през всичко и ако има някакви проблеми, опитайте да ги поправите, преди да изпратите информацията на кредиторите си. Това ще ви спести време и пари в бъдеще.

5. Не си спомняш за бюджета Една от или дори може би най-голямата грешка, която много купувачи правят за първи път, е да забрави бюджета. Това е много лесно да се получи страна проследен с елементи, които не са необходимост и осъзнават, че парите ви са почти изчезнали. Бюджетирането е много важно, преди да купите къща и дори по-важно, когато закупите къща и имате повече сметки за плащане. Много хора забравят да фактор в разходите за мебели, сметки, движещи се разходи, ипотечни плащания и така нататък. Как ще успеете да платите всички тези сметки, ако не сте определили достатъчно пари? Уверете се, че имате стратегия за бюджетиране, така че да не се сблъскате с проблеми. Бюджетирането преди закупуването на жилище е от полза, защото ще бъдете на прав път и ще можете да управлявате всичките си разходи, преди да имате още повече разходи за управление.

Подобни публикации

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB