Спадът в Лас Вегас: 11% срутване на тухли

Лас Вегас, перлата в Невада. Градът на погибелта, на казината и без ограничения. След падане на цените на имотите в предишни години се очакваше увеличение на търсенето, очевидно пропорционално на по-широката възможност за закупуване на апартамент в Лас Вегас.



Въпреки тази стабилизация обаче, изглежда, че пазарът на недвижими имоти се бори да расте.



Стойността на недвижимите имоти изглежда е избледняла, което е довело до срив в цяла Невада.



Дори броят на наличните къщи изглежда много по-нисък в сравнение с това, което би било определено като пазар в перфектен баланс.



Въпреки че цените на жилищата сякаш са се увеличили през 2012 г., те все още не са достигнали историческия си ръст.



Твърде много туристи, но малко инвеститори. Кондо и градските къщи преди година представляват 110% от националния оборот. Днес процентът на продадените недвижими имоти остава 7%.



Стойността на сделките с недвижими имоти, начислени през 2017 г., достигна 750 милиона за жилища и 90 милиона за етажната собственост, където спадът е по-малко очевиден, благодарение на многобройните студенти, подписали договори за наем през последната година, или просто прекарайте един период далеч от ежедневието, като посетите Невада.



Но знаете ли, лизинг, не носят голямо богатство и, преди всичко, не позволяват бърз рециркулация на икономиката.



През лятото беше докладвано не само от страна на търсенето, но и от страна на предлагането, и това предизвика удивление сред учените и страха сред икономистите.



Важна част от националния пазар страда от тежък удар.



Фундаментален проблем е представеният от потопения.



Има много апартаменти под наем в черно, които избягват броят на националния БВП, което води до промяна на статистическите изследвания.



Какво се очаква?



Надяваме се, че отново за известния „спирален“ принцип историческият минимум се докосва, за да има в следващите години един скок, който да гарантира сближаване с така желаното равновесие.





Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB