Какво ново поколение търси в дома

Искате и се нуждаят от промени през годините, тъй като можем да видим няколко различни приоритета за това, което едно хилядолетие иска в техния дом. Както знаем, миленианите са израснали, заобиколени от технологии и свързаност. Те искат да бъдат свързани по всяко време и да могат да контролират нещата чрез технология. През 1900 г. всички хора искаха уреди, които работеха правилно - като микровълнова печка, печка, хладилник и т.н. Сега миленианите искат светлини, които могат да се включват и изключват със своите мобилни телефони и щори, които могат да се отварят и затварят чрез техните технология.



Както виждате, много хора от новото поколение искаха нови уреди за първия си дом. Това може да включва хладилник, който ви казва какви хранителни стоки имате нужда, който е свързан чрез WIFI, или някой може да избере привлекателен хладилник, който е от неръждаема стомана. Всеки иска голяма спалня и тази „желание“ не се е променила много през годините. Гараж с 2 коли е основната необходимост, за която предпочитат повечето милениали, което е изпълнимо и има смисъл в зависимост от това къде в света живеете. Ако живеете в страна със сняг, мога да разбера това желание.



Съхранението на енергия става все по-популярно, тъй като ние бавно превключваме, за да помогнем за намаляване на енергията, която използваме. Това е чудесен начин за по-младото поколение да се насочи към него, тъй като е по-добре за нашата околна среда. Една луксозна кухня и каменни настилки е друга голяма необходимост, която новото поколение би желало, защото изглежда „луксозно“. Те искат най-доброто от най-добрите, особено когато приемат приятелите и семейството си за вечеря. Кой не иска да се забавлява с голяма кухня?



Завършеното мазе обикновено е задължително за новото поколение, тъй като те не изглеждат толкова практични и зависят повече от технологията. Това ще направи живота им по-лесен и по-ефективен. Мястото е голям фактор, когато става въпрос за техните желания и нужди в дома. Те искат да бъдат в най-доброто възможно място, дори и да струват допълнително. Те трябва да бъдат заобиколени от всичко в непосредствена близост до мястото си. Това има смисъл, но в зависимост от финансовото му състояние - не винаги е възможно за всички. Местоположението е ключов фактор за много хора, не само за новото поколение, когато става дума за намиране на идеалното място. Никой не иска да бъде на място, което не предпочита; животът е твърде кратък, за да не се насладите на дома ви. Да бъдеш на мястото на твоя избор играе важна роля в твоето здраве. Проучванията показват, че ако пътувате всеки ден по часове, това увеличава стреса. Ако си купите място, където не е нужно да пътувате, няма да имате толкова голям проблем в тази област.



Разбира се, системата за интелигентен дом, както споменах по-рано в статията, е много важна за някои хора от новото поколение. Хората искат да сведат до минимум работата си и да направят нещата по "умния" начин. Защо да ставате и да отваряте щорите си или да включите осветлението си, когато можете да кажете на телефона си да го направи за вас. Защо да преминете през хладилника и шкафовете, за да видите какво ви трябва, когато вашият списък може да бъде актуализиран от вашия хладилник и изпратен на телефона ви? Защо да не разполагате с всичко на таймер, така че да не се налага да регулирате топлината си през нощта или сутрин - вече ще знаете в каква температура го искате? Много е умно и ефективно да проектирате дом като този, но той също е скъп. Отново, финансовата ситуация на човек ще определи колко умен може да бъде техният дом.

Подобни публикации

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB