Бъдещето на недвижимите имоти танцува: новата тенденция на "извитите" къщи

Помните ли деца, когато те помолиха да проектираш къщата си в училище?
В началото беше трудно да се направят прави и прави линии, но с течение на времето се научихме да проектираме къщи с безупречни геометрични форми.
И ако ви казахме, че точно тези проекти толкова зле по това време, днес може да бъде вдъхновението на мнозина да построят свой дом?


Новината е пламнала в цял свят, но първоначално е съсредоточена в Ню Йорк.
Ако се интересувате от закупуване на къща в Ню Йорк, сега можете да помислите и за този нов тип собственост.

XI - Ню Йорк
В квартал Челси на Голямата ябълка са проектирани две кули, които се издигат за 26 и 36 етажа за разширение от 91 и 122 метра.
Архитектът е Bjarke Ingles.
Името на този комплекс? XI датира от формата на двете кули.
Инглес искаше да ги изгради, като даде идеята за общ танц и да покаже, че въображението няма граници дори в областта на архитектурата.

Танцуващи кули - Сеул
Именно на танца са базирани две прекрасни сгради, които се намират в Сеул, Южна Корея, съчетание от традиция и модерност, представляват движението на ръкавите на традиционните костюми на будистките танцьори.
Брой апартаменти? '' Само '' 834!

Тавански кули - Дубай

Кой не познава Заха Хадид За тези, които не знаят, тя е една от най-известните и признати архитекти на нашето време.
Със своя проект, реализиран в Дубай, той обедини иновациите, технологиите и лукса в бизнес района (Business Bay) на Дубай.

Кулите са подобни на вълните, които отразяват традиционните движения на арабския танц от '' хиляда и една нощ '' и основната черта е способността да се развива хоризонтално и вертикално движение.

REN сграда Шанхай Експо-Шанхай
Не на последно място, или не на последно място, е сградата Shangai на REN.
Не можеше да има проект с китайска ръка в тази надпревара с революцията в недвижимите имоти! Този хотел разполага с център за отдих и конференции (вече се използва в Шанхай на изложението Expo 2010). Те са две сгради, които се сливат: една представлява водата, а другата - земята.
Заедно те образуват една кула и арка, която е типичната танцова стъпка, която всеки танцьор изпълнява, преди да се спусне на земята.

Танцът е посрещнал техниката благодарение на тези проекти и тази нова тенденция изглежда е доминираща в сектора на недвижимите имоти, която е оцветена с по-артистична вена.

Съветваме ви да бъдете актуализирани, за да разберете най-новите подписани новини от Realigro!

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB