10 причини да купите къща през 2019 година

2019 е годината за вас, а годината, в която трябва да се замислите за закупуване на къща. Разбира се, има условия за достъпност и сигурност на работното място и т.н., но ако сте на мястото, където можете, ще направите голям инвестиционен избор. Когато мислите за закупуване на къща, трябва да мислите за бъдещето и живота си. Къде смятате да бъдете? Искате ли да имате семейство в близко бъдеще? Трябва да признаете тези фактори, за да закупите подходящата къща, която ще бъде от полза по пътя. Нека разгледаме 10-те най-важни причини, поради които 2019 е годината за закупуване на къща:


Готовност: Чувството, че сте готови да се ангажирате с инвестиция, е добра причина защо да закупите къща тази година. Ако сте готови да направите скок на вяра и знаете разходите, свързани с закупуването на имот; Вие сте готови за това начинание. Става въпрос само за подготовката и разбирането на процеса.
House Appreciation: Недвижимите имоти обикновено са инвестиция номер едно, която се увеличава с времето. Тя има стабилен ръст в цената с увеличение от около 3-5% всяка година според Националното сдружение на брокерите на имоти. Ако закупите къща през следващата година, след 10 години тази къща трябва да струва много повече - особено ако я купувате в голям град с нарастващо население.
Инвестиции: Не са твърде много инвестиции, които могат да гарантират възвръщаемост, но купуването на къща обикновено го прави. Не само че имотът е ваш в края на деня, а и парите, които харчите за наем, също не се връщат. Разбира се, това е задължително условие, за да живееш, но е по-добре да вложиш тези пари в нещо, от което ще се измъкнеш.
Свобода: Притежаването на къща ви дава свободата да правите с нея каквото си искате. Вече не се налага да се занимавате с наемодатели или други наематели. Имате свободата да украсявате и обновявате каквото си искате. Ако искате нови уреди, можете да получите нови уреди.
Стабилност: В зависимост от това дали имате семейство или не, стабилността на дома ви позволява да изграждате взаимоотношения в общността и със съседите около вас. Ако имате деца, това ще им позволи да развият своето образование в една институция, вместо да се движат на различни места. За семейството е по-лесно да останат на едно място за определен период от време.
Справедливост: Всяко плащане, което поставяте към къщата си, е по-справедливо в джоба ви. Когато плащате наем, вие виждате само парите да напуснат джоба ви и вие не получавате нищо в замяна по отношение на инвестициите. Вие изграждате собственост с течение на времето и с всички ремонти, които сте поставили в къщата, вашият собствен капитал също се разраства по този начин.
Сигурност: Ако притежавате собствена къща, вие имате увереността, че имате място да се върнете у дома. С наемането наемателят може да дойде при вас и да каже, че имате 60 дни, за да намерите нова къща. Това създава стрес и безпокойство и нямате такава сигурност, каквато правите със собственото си място.
Данъчни възнаграждения: Някои хора ще получат данъчни облекчения за закупуване на собствена къща. Ще можете да приспадате данъци върху собствеността и лихвите, които плащате на къщата си. Може дори да сте в състояние да приспаднете част от разходите, свързани с закупуването на вашата къща. Има много различни данъчни възнаграждения, които човек има с покупката на имот.
Гордост: Ще имате повече гордост в себе си и живота си, след като купите първата си къща. Всеки живее и мечтае за деня, в който могат да си позволят собствено имущество и да се установят.
Ниски лихвени проценти: Лихвените проценти продължават да растат и вероятно ще продължат да нарастват през годините. Защо да не закупите имот сега, когато лихвените проценти са ниски, а не надолу, когато трябва да плащате повече? Хората плащат хиляди и хиляди долари за лихви всяка година, поради което хората трябва да използват по-ниските лихвени проценти.


С цялата тази информация, трябва да имате по-добра представа за това защо трябва да се търси в закупуване на къща тази година. Искате ли да спестите пари през годините и да имате свободата, която заслужавате; ако е така, нашите източници в Realigro Real Estate могат да ви помогнат да намерите перфектната къща за вас!







Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB