Бумът на продажбите на недвижими имоти в Индиана: новини и проблеми в поколенията

Американският пазар на недвижими имоти е успореден на огромните културни еволюции, които характеризират нашата ера.

Ако преди, бъдещите бащи на семейството са закупили имот, в очакване на розово бъдеще, сега така нареченият „Милениал” се появи на пазара на недвижими имоти.

Този детайл може да изглежда незначителен, но не е, ако мислите, че след влизането им в строителния свят, нивото на цените на жилищата внезапно се е увеличило и най-вече търсенето на жилища в Индиана.

Това е добра новина без съмнение за продавачите, но не и за купувачите.
Всъщност силното търсене предизвика промяна в пазара на недвижими имоти със солени цени и исторически граници.

Състоянието на Индиана се характеризира с плоски пространства, култивирани полета и метрополисни места с огромна красота.





Как така Миленианите са успели да се наложат на пазара по един неудържим начин?
Много млади чужденци са решили да се преместят в Индиана през последните години по най-различни причини: изучават езика, правят богатство, променят живота си.

Защо да инвестирате в Индиана?
Обществото е високо технологично и процъфтяващо, и преди всичко, за разлика от много американски държави, е възможно да се купуват имоти с пари между 70 000 и 130 000 долара.

Други предимства, които младите инвеститори намират, включват силна достъпност, паричен поток и растеж на заетостта.
В допълнение, основните марки електроника и електронна търговия имат свой собствен офис в Индиана.

Изключителни стойности, които доведоха до силно увеличение на населението и инвестиционните имоти през последните няколко години.

Статистиката също така прогнозира, че цените на жилищата ще се увеличават значително, тъй като новините стават вирусни във всички съседни държави, които, макар и да не са "отрязани" от пазара, започнаха да понижават цените от сградите.

Но качеството на живот и възможностите за работа в Индиана изглеждат несравними. Каква е решаващата възможност и за вас?

Ако сте любопитни да анализирате статистиката, свързана с тенденцията за покупка на жилища в Индиана, можете да се консултирате с нашия специален раздел.

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB