Инвестиции в недвижими имоти: бумът в Обединеното кралство

Великобритания: четири нации, обединени от историята и времето. Уелс, Шотландия, Северна Ирландия и Обединеното кралство са петата световна икономическа сила на нашето време, а втората в Европа след Германия.



Със своите огромни шотландски равнини и уелски планински вериги, той представлява конгломерат

на различни държави, но обединени под един суверен: кралицата



Вероятно тази вяра в традицията беше привързана към собствената си култура или изцяло по патриотични и икономически причини, за да подтикне британците на 23 юни 2016 г. да гласуват в полза на излизането от Обединеното кралство от Европа.

След Brexit, който изглеждаше готов да изтегли Англия в най-дълбоката криза, Обединеното кралство беше фокусът на инвестициите в недвижими имоти през последната година.

Достигнатият дял е около 20 млрд. Паунда, с разлика от 40% от 2017 г.

Експоненциално нарастващото търсене се ражда точно след референдума в ЕС, който доведе до излизането на Англия от Европейския съюз.

Увеличаващият се интерес от страна на инвеститорите доведе до покупка на имоти в Обединеното кралство на обща стойност около £ 71 млрд.

Хотели и жилищни имоти са най-популярните сектори (съответно 5 и 4 млрд. Паунда).

Дори и наемите на известните лондонски небостъргачи са останали непроменени, най-високите в цяла Европа.

Основните инвеститори са азиатци (90%), а професионалистите от индустрията са казали, че именно Brexit, прекъсвайки връзките с Европа, е задържал Англия изолирана от международни проблеми, произтичащи от еврозоната.

Тази основна спокойствие даде на всички недвижими имоти златния сектор, благодарение на силните добиви и прогнозите за непрекъснат растеж.

Обединеното кралство регистрира най-високите нива на инвестиционни сделки още през 2017 г. и продължава своята тенденция без прекъсване.

Защо да инвестирате в Англия?

Ниското данъчно облагане (20%) и стройността и доверието в бюрокрацията в областта на строителството на предприемачество са само някои от ключовите моменти зад този избор.

Важно е да се подчертае значението на присъствието на Лондон и фондовата борса, които, освен че представляват и комбинират основните финансови области, осигуряват немаловажна отправна точка за международните финанси.

Подобни публикации

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB