Сингапур доминира в недвижимите имоти: азиатските новини

Азия е власт, която доминира и доминира в международната сцена на всички фронтове. Иноваторите във всяка област, на първо място във всеки сектор, са в състояние да преодолеят дори онези, които през годините са превъзхождали в дадена област.

Натрупаното богатство означава, че днес това население също се движи на друг фронт - този на пазара на недвижими имоти. Закупуването на къща в Китай вече не е привлекателно за китайците, но е удобно за чужденци.
Според статистиката през годините изходящите капитали са по-високи от входящите. С други думи, китайските недвижими имоти, от друга страна, благоприятстват инвестициите в чужбина в ущърб на това в рамките на националните граници.



При избора на област, в която да се позволи диверсификация на портфейла с недвижими имоти, имаше съмнения. Азиатските инвеститори са решили да инвестират в европейски тухли, особено в Лондон. Приблизително 26% от общите потоци в столицата на Англия ни позволиха да открием нови сгради, като достигнахме общо 3,5 милиарда долара, инвестирани в англосаксонския регион едва през първата половина на 2018 година.

Най-активни инвеститори бяха тези на сингапурския пазар, който построи логистично портфолио от два милиарда долара между Англия и САЩ.
Всичко можеше да изглежда много очевидно, като се има предвид многобройният потенциал на Китай. Трябва да се отбележи обаче, че през последните няколко години Китай преживява забавяне на изходящите дейности.

Причина, поради която китайската способност да поставя на първо място на пазара на недвижими имоти, е забележителна.
Силната склонност на инвеститорите в Сингапур да инвестират в Европа, но най-вече в Англия, позволи на това население да бъде успешно и международно познато до степен, гарантираща сигурността в света на недвижимите имоти за тези, които решават да сключват договори за продажба или още по-добре да подпишат договори за строителство.

Скоростта на разпространение на явлението и навлизането на сцената на тази власт несъмнено са дестабилизирали строителния пазар, който е преместил епицентъра на изток, причинявайки дълбоко недоволство сред американските инвеститори, които се виждат да скачат над тигрите на Изгряващото слънце.

Но богатството, донесено от Китай в строителството на Запада, изглади тези малки различия.

Всъщност икономиката отбеляза увеличение на скоростта на транзакциите от 78%. Просто трябва да изчакаме нови от силата на века!

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB