Коледа и недвижими имоти: иновации в обзавеждането на дома

Коледа е годината, когато всичко е по-богато. Улиците са пълни със светлини, децата празнуват и къщите са в основата на още по-екстремни декорации.



Но понякога тя излиза далеч отвъд и води до съкращения. Въпреки това, според последните статистики, все повече и повече хора са в Коледна бързаме и стават „истински“ „Скрудж“ (само за да останат на темата на Коледа „Карол“).



Милениумът вече е свързан с традицията или с общата концепция за празнуване и забавление, често 32% от респондентите наричат "лепкави", вече започналите орнаменти в двора.



Дори и тези, които са закупили къща във Вашингтон през последните години, техните проучвания в Съединените щати са докладвали в доклада, че са решили да я придадат на декоративното ниво на коледния блясък и да „дадат“ така наречения изтъркан шик за минималистичен стил, но външността всъщност беше много търсена.



Разбира се, елемент с определен ефект е подборът на зелени и непропорционални коледни елхи, но да се окачат сухи клони на стената и да ги украсяват внимателно и без прекалено много допълнителни декорации.

Статистически само 11% купуват традиционна ела.



"Победата" на 2018 г. несъмнено е дума: оригиналност. А когато става въпрос за подбора на материали, имаме екзотична цел: какво трябва да има бамбукът и ютата 2018 година.



Свещите остават основна коледна статия, но дори и в този случай се избират декорации и по-малки размери, но с по-големи числа.



Перфектният цвят за украса на вашите домове вече не е класическото злато, а бели, слушатели, сетива, прах и въже.



Въпреки това, „сухите“ декорации са популярни, що се отнася до рециклирането: ягоди и сушени плодове не могат да бъдат оставени на поставените маси.



Когато става въпрос за осветление, те никога не излизат от мода. Всъщност сега предпочитаме външни светлинни комплекти, които дори могат да украсят наклонени покриви.



Така че, ако искате да имате уникален стил за вашия дом, запомнете основните елементи: уникалност, простота и много светлина!

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB