Коледа и недвижими имоти: новостите на домашния декор

Коледа е периодът от годината, когато всичко става по-богато. Улиците са пълни със светлини, децата празнуват и дори къщите стават основа за все по-екстремни декорации. Но понякога тя излиза далеч отвъд и води до ексцесии. Но, според последните статистики, все повече хора напускат коледния порив и се превръщат в истински „Скрооги“ (само за да останат на темата Christmas'Carol).



Отрядът започна вече от дворовите декорации, често определяни като „лепкави“ от 32% от интервюираните, докато хилядолетията са още по-свързани с традицията, или като цяло с концепцията за парти и забавления.



Проучването, проведено в Съединените щати, съобщава, че дори и тези, които са закупили дом във Вашингтон през последните години, са решили да се отдалечат от коледния блясък на декоративно ниво и да се предадат на така наречения „занемарен шик“, минималистичен стил. изтъркан вид, но всъщност много търсен.



Елемент, който несъмнено има определен ефект, е изборът на коледни елхи вече не е зелен и непропорционален размер, а сухи клони да висят на стената и да се украсяват по деликатен начин и без прекалено много допълнителни декорации.

Статистически само 11% купуват традиционна ела.



Какво "печели" през 2018 г. без съмнение е една дума: автентичност. Също така по отношение на избора на материали, ние сме ориентирани към екзотиката: бамбукът и ютата са задължителни за 2018 година.



Свещите остават основен елемент от Коледа, но дори в този случай се избират декорации и по-малки размери, но с по-големи числа.



Перфектният цвят за украса на вашите къщи вече не е класическото злато, а бялото и, слушайте, слушайте, прахът и въжето.



Винаги, за да останат на темата за рециклирането, декорациите са „сухи“: плодове и сушени плодове не могат да пропуснат на поставените маси.



Що се отнася до илюминациите, добре, те никога не излизат от мода. Всъщност сега избираме външни светлинни серии, които могат да украсят дори наклонените покриви.



Така че, ако искате да имате неподражаем стил за вашия дом, запомнете основните елементи: уникалност, простота и много и много светлина!





Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB