Програма 'Revive' за Португалия: когато историята се слива с строителството.

Мануелиновото изкуство, плочки и фадо са някои от характерните символи на португалската култура и в същото време принос към международната култура. В Португалия има 22 Световно наследство, класифицирано от ЮНЕСКО. Очевидно отдалечени елементи от света на недвижимите имоти, обаче, през последните години представляват силната страна за всички инвеститори в сектора.



Правителството на Лузитания стартира програмите „Revive“ и „Simplex“ през 2017 г. Двата проекта, осъществени от Министерството на икономиката, културата и финансите за подобряване и подобряване на историческото и културното наследство на Португалия, преследват някои цели: възстановяване и обновяване на исторически сгради (като цяло изоставени) и подобряване, стимулиране и промяна на предназначението.

Директно за всички португалски и не-италиански инвеститори, Revive гарантира, че хората ще се възползват от изпълнението на фолклорни дейности и, от друга страна, позволява на компанията да допринесе значително за подобряване на изоставените имоти.

Истинското предизвикателство, всъщност, представителите на португалските компании дават ясна представа на АФП, част от тези структури, за бившия великолепен манастир, който ще бъде превърнат в привличане на туристи. Ето защо втората хотелска група в Португалия, Vila Gale, инвестира около пет милиона евро, за да я превърне в луксозен хотел.

Чрез подробните критерии за членство, в прессъобщението (подробности на уебсайта http://revive.turismodeportugal.pt/pt-pt.) Има 30 общи структури, обхванати от плана, които в първичната фаза инициират актуализиране на 11 сгради (но постепенно ще можете да поискате останалите 19.). Вместо това Симплекс увери в изясняването на административните разпоредби, като се има предвид неотдавнашното приемане в Съвета на министрите на съвременни стандарти, съчетани с туристически обекти за настаняване. Програмата, с намерението за оптимизиране на бюрокрацията, отразява посочените от правителството приоритети: укрепването, опростяването и цифровизацията на Палестинската власт, в допълнение към прилагането на мерки, насочени към увеличаване на сектора на недвижимите имоти и туризма.

Например, малкият Elvas може да се възползва и от неотдавнашното споразумение между правителствата на Мадрид и Лисабон за насърчаване на трансграничните връзки по железопътния коридор на Атлантическия океан: нова линия между Elvas и Evora, с субсидии от 388 милиона евро (184 милиона евро). евро), всъщност ще възобнови транспорта и туризма между двете страни.

От север на юг тази вълна на обновяване доведе до разширяване на договорите за наем и продажба в страната. Когато говорим за закупуване на къща в Португалия, всеки един има своя концепция: някои предпочитат повече граждани и центрове, анимирани през цялата година като Фаро и Портиман, други по-малки райони, но оборудвани с всички услуги.

Албуфейра, например, винаги е бил много обичан от английската и ирландската общественост, същото важи и за Лагос, историческия център, от който навигатори са плавали, за да изследват крайбрежията на Африка в миналото. Крайбрежието на Алгарве, което е най-близко до Испания, с градовете Тавира, Оляо и Вила Реал де Санто Антонио, напротив, е любима дестинация на французите, които през последните години са инвестирали в недвижими имоти и са купували къщи и апартаменти. за жилища. възприемчив.

Следователно публичните недвижими имоти са много важен компонент от историческата, културна и социална идентичност на страната и богат и диференциран елемент поради привлекателността на регионите и гъвкавостта в строителния сектор.

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB