Какво е предложение за непредвидени обстоятелства?

Оферта за непредвидени обстоятелства е оферта, която е направена от купувача и е приета от продавача, но е в процес на преразглеждане или продажбата е условна, докато принципите не бъдат изпълнени. Независимо дали сте закупили част от имота преди, или сте първи път купувач на жилище - правите оферта на парче земя може да дойде с някои възходи и падения. Ако не сте запознати с процеса, той може да бъде сложен за някои. Имате много акценти при закупуването на нов имот, а най-голямата е цената, която предлагате.

Някои купувачи могат да закупят имоти с традиционна оферта, която включва финализиране на цената, получаване на краен срок и дата на притежание - сред няколко други условия за вашето споразумение. Където се предлага непредвидено предложение е, когато човек трябва да изпълни едно от следните условия:




Непредвидени обстоятелства
Непредвидени обстоятелства
Финансиране
Начало Продажба Непредвидени
Възстановява непредвидени обстоятелства




Непредвидената инспекция е общо условие, което позволява на купувачите да се оттеглят от офертата, ако по време на процеса на инспекция възникне значителен недостатък. По време на процеса на проверка купувачът може да поиска от продавача да реши проблемите с имота или да вземе имота „какъвто е“ и да го поправи сам.



Непредвидената оценка е, когато заемодателят наема трета страна, за да оцени и оцени имота, за да постигне справедлива пазарна стойност на имота. Например, ако стойността, оценена от третата страна, е по-малка от продажната цена, непредвидената оценка дава възможност да се откажете от покупката. Защо някой трябва да плаща повече за имота, отколкото струва? Справедливо е да можем да се откажем от сделка, която е надценена.



Непредвиденото финансиране е друго общо условие, при което купувачът прави оферта за имота и зависи от това как те осигуряват финансите си и дали го правят в избрания период от време. Това дава на купувача време да осигури добър лихвен процент и да се увери, че може да си позволи да плати за имота.



Непредвидените разходи за продажба на жилища или продажба на домашни условия позволяват на купувача да направи офертата зависеща от текущия си дом, ако вече притежават имот. Това обикновено се случва, когато купувачът не може да си позволи втори имот. Непредвидените обстоятелства ще дадат на купувача период от време, когато текущата им собственост трябва да бъде продадена.



Непредвидените обстоятелства по ремонти са подобни на непредвидените обстоятелства, при които купувачът може да обуслови покупката въз основа на ремонти, които трябва да бъдат извършени. Това обикновено се случва преди получаването на доклада от проверката и купувачът е решил тези проблеми.



Ако знаете, че е време да направите оферта, нека Realigro ви помогне по време на този процес. Имаме всички инструменти, достъпни на пръстите ви! Не забравяйте да разберете дали трябва да направите традиционна оферта или оферта за непредвидени обстоятелства и какви обстоятелства ще бъдат включени.

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB