5 луксозни места за закупуване на недвижими имоти през 2019 година

Това е годината за закупуване на имот, защото колкото по-скоро направите инвестицията си, толкова повече капитал ще имате накрая. Независимо дали внасяте авансово плащане за къща за себе си, или търсите имот за отдаване под наем, за да направите доход от наем - тези пет места са места, които ще се увеличават с годините. Като се има предвид, първоначалната цена на имота е по-висока от другите места по света. Ако искате лукс, той идва в доста пари. Нека да разгледаме 5-те луксозни места за закупуване на недвижими имоти през 2019 г .:





1. Манхатън, Ню Йорк



Манхатън, Ню Йорк е бизнес столица на света. Средната ценова листа е 25 милиона щатски долара. Най-високата продадена цена през 2017 г. е 41 милиона долара, а средната цена на квадратен метър е $ 4,885. Манхатън е място, което винаги ще ви даде възвръщаемостта на инвестициите (възвръщаемост на инвестициите).



2. Лос Анджелис, Калифорния



Лос Анджелис, Калифорния е известен с централното си местоположение, където живеят много филмови звезди и знаменитости. Средната ценова листа в Лос Анджелис е около 10 милиона щатски долара, като най-високото място е продадено за 24,15 милиона през 2017 г. Цената на квадратен метър е около 2000 долара.



3. Мауи, Хавай



Мауи е известен като луксозна дестинация за хора по целия свят. Всеки остров обикновено е малко по-скъп и луксозен. Тъй като Мауи все още е извън САЩ, много хора от САЩ пътуват и живеят в Мауи. Разбира се, посетителите от цял свят биха искали да притежават имоти тук и има пазар за него. Най-високото място, продадено през 2017 г., е 16 милиона, като средната средна ценова цена е 4 милиона. На квадратен фут е около 969 долара. Мауи е чудесна възможност за инвестиция наоколо.



4. Сарасота, Флорида



Сарасота, Флорида е красива дестинация целогодишно, с висока туристическа скорост всяка година. Sarasota определено е на по-ниския бюджет по отношение на нашите топ 5 луксозни места за инвестиране в недвижими имоти през 2019 г. Средната ценова листа за място в Sarasota е около 3,5 милиона щатски долара. На квадратен метър, ще се търси приблизително $ 700 USD. Най-високата продадена цена през 2017 г. е 9 милиона щатски долара.



5. Аспен, Колорадо



Аспен, Колорадо е голямо туристическо място през зимата поради планинската верига и е създадена като миньорски лагер по време на сребърния бум в Колорадо. Аспен е наречен „Аспен“ поради всичките дървета от трепетлика на мястото. Средната средна цена за място в Аспен, Колорадо е около 10 милиона. Най-високото място, продадено през 2017 г., е 30 милиона. Средната цена на квадратен метър е около $ 1600 USD.





Според Wealth-X „най-богатите хора в света притежават недвижими имоти на стойност 2,7 трилиона долара и те се стичат в много от същите градове, за да купуват имоти. Цените на имотите са базирани на еднофамилни къщи и статистиката е получена от Coldwell Banker + Института за луксозен домашен маркетинг. За да намерите още имоти в района, който търсите, кликнете тук!





Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB