Италианските столици инвестираха във френското строителство: затова си заслужав

През последните години имаше различни нужди, които накараха италианския бизнес да се премести в чужбина, като запази в Италия само седалището на различните компании. Ситуацията, която доведе до промени от икономическа гледна точка, но и до социално отражение върху икономическата и финансовата визия на страната.

По същия начин са настъпили и промени в строителния сектор. Особено след 2017 г. италианските компании са увеличили дейността си в сектора на недвижимите имоти, особено във Франция. Страната на Луми всъщност е одобрила в сътрудничество с Италианската търговска камара в Ница съоръженията, които позволяват на професионалистите да подобрят своите възможности на френската територия благодарение на изграждането на първите ad hoc корабостроителници, насочени към подобряване на техните професионални фигури.

Преди да анализираме гореспоменатото досие, е необходимо да разберем как е структуриран френският строителен сектор. За разлика от италианската, много по-сложно е да се разделят на три групи:

- услуги за тежка работа и доставка

- строителство и промоция

- гражданско строителство и благоустройство

Ако в Италия секторът продължава да се стабилизира, във Франция работят около 21% от населението. Единствените проблеми са свързани с икономическото поведение на лицата, които, непредвидими, могат да променят системата и да повлияят на дейностите по изграждане, обновяване и поддръжка.

За да се разбере значението на френското строителство, е достатъчно да се има предвид, че средно около 170 милиарда евро се отчитат, което представлява 1,4 милиона служители и 401 000 компании. Енергията на сектора се усеща особено във френската култура. Положителната тенденция, открита през 2016 г., продължава да съществува, като създава възможности за работа на всички нива на обществото. Според оценките на FFB, възгледите за тенденцията на изграждане за 2025 г. са, както следва:

- Увеличението на цифровите технологии чрез BIM (Информационен модел на сградата) 5 и управлението на икономиката6; - увеличаване на нелоялната конкуренция въпреки предприетите мерки през последните 2 години, което ще доведе до лишаване на между 50 000 и 200 000 работни места в международен план; - Увеличаване на самостоятелната заетост.

Крайъгълният камък на този обрат е Лазурният бряг, който през 2016 г. регистрира оборот от 10,3 милиарда евро, като 63 681 дружества и 103 341 подчинени. Подразделенията с най-висок процент на заетост в сектора са департамент Буш дю Рона, Морските Алпи и Вар.

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB