Как да направим малка жилищна площ, Чувствайте се голяма

Може да сте студент, който живее в общежитието, или сте избрали идеалното място в метрополисния район, така или иначе. Едно нещо, което трябва да се избегне е елементарно. Колкото повече мебели и предмети, които попълвате в пространството си, толкова по-малко може да се почувствате. Ето и нашите 20 най-добри съвета за усещане и по-голямо усещане на жизнено пространство.




Изберете неутрална цветова палитра, която да следвате из цялата къща. Неутралните цветове визуално ще увеличат облика на вашето пространство.
Използвайте обикновени цветни килими, тъй като унифицираните цветове разширяват облика на вашето пространство.
Използвайте завеси върху прозорците си, които са със същия цвят като стените - особено чисти завеси. Използвайки същите цветни предмети, както стените ви ще направят стаята ви по-голяма.
Дръжте прозорците си отворени и се възползвайте от естествената светлина навсякъде, където можете.
Купете си голямо произведение на изкуството, което да поставите на стената. Изкуството ще изглежда драматично и ще направи пространството по-голямо.
Огледалата са един от най-добрите начини да се чувствате по-големи. Отраженията от огледалото ще удвоят вида на пространството.
Раиран под или подложка ще направят стаята да изглежда така, сякаш продължава вечно.
Една голяма част от мебелите, която да запълни стаята, ще я накара да се почувства по-голяма, защото използвате пространството с един елемент. Не го пълнете с много големи парчета - един е изобилен. Твърде много мебели в една и съща стая ще го направят по-малък.
Отвореното осветление без осветителни тела ще увеличи размера на стаята и няма да привлича погледа към едно конкретно място.
Стъклените аксесоари са чудесен начин да декорирате стаята и да я накарате да се почувства голяма. Точно като прозрачна или чиста мебел.
Оставете вашите щори отворени, а прозорците - непокрити.
Ако ви харесват боядисани тавани, опитайте се да използвате ярък цвят, за да направите стаята да изглежда като имате висок таван. Ярки цветове излъчват тази илюзия.
Наклонете мебелите си. Не поставяйте мебелите по стените.
Голям плот, който е основният компонент на кухнята, ще направи кухнята ви по-голяма.
Опитайте се да изберете мебели, които съответстват на боята в стаята ви. Това ще спомогне за смесването на стаята и ще даде илюзията за по-голяма стая.
Стените до тавана ще ви направят много по-големи.
Поставете рафтове в стаята и оставете някои от пространствата празни.
Купете многофункционални мебели, които могат да се използват за повече от една цел. Кушетка, която се издърпва в леглото.
Ако искате голям диван или два в стаята ви, опитайте се да намерите един с повдигнати крака. Това ще създаде усещане за пространство.
Намерете маса за хранене, която може да се разшири.


Всички тези съвети, предвидени в тази статия, ще помогнат на малкото ви жилищно пространство да се чувстват много по-големи.

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB