5 фактора, които могат да увеличат стойността на вашия дом

Домът е инвестиция, независимо от въпроса. Няма значение дали живеете в нея или го отдавате под наем, искате да се уверите, че печелите или ще печелите в бъдеще. Има много различни неща, за да се вземат предвид при закупуване на къща, и няколко може да дойде на изненада. Нека да разгледаме 5-те фактора, които могат да увеличат стойността на вашия дом:

1. Синя кухня и баня
2. Следене на тенденциите
3. Близостта ви до града
4. Да се намира в близост до Starbucks или популярно кафене
5. Декориране на къщата с огледала


Синият декор в банята е много често срещан, тъй като прилича на водата. Установено е, че хората, които боядисат стените си синьо и украсяват банята и кухнята си, се грижат повече за своето пространство.

Важно е да следвате новите тенденции, защото хората търсят обновен дом. Ако видят място с печка и хладилник, които изглеждат ретро, това може да ги убеди да търсят другаде. Вратите на плевнята са нова тенденция и според проучване - продадено е място с врата за хамбар в описанието за повече от 12 съвършени. Невъзможно е постоянно да променяте къщата си всяка седмица, когато видите нова тенденция, но незначителни промени тук и там ще направят разлика.



Близостта ви до града ще промени стойността на дома ви и колко бързо ще се продава домът ви в бъдеще. Той не само ще се продава по-бързо, но и ще оцени повече с годините. Обърнете внимание на Ню Йорк например - средният дом е нараснал с 30% от 2012 г. насам.



Вярвате или не, ако се намирате близо до Starbucks или популярно кафене във вашия квартал - това ще повиши стойността на вашия дом. Проучванията показват, че ако имате дом, който се намира на половин миля от Starbucks, той би се увеличил с повече от 90%.



Огледалата са известни с това, че разширяват пространството и правят жилищата ви по-големи. Като добавите няколко огледала в дома ви, това ще даде илюзията, че имате по-голямо пространство. Не само ще направи мястото ви по-голямо, но и ще увеличи стойността на вашето място.



За да разберете стойността на вашия дом, трябва да разберете какво оказва неговата стойност. Формата на Вашата къща, околните райони, близостта до центъра на града, както и близостта до Старбъкс са общи фактори, които ще увеличат стойността на Вашия дом сега и в бъдеще. Ако не сте в състояние да си осигурите място, което отговаря на тези фактори, има и други неща, които можете да направите, за да увеличите стойността. Боядисването на банята и окачването на някои огледала са малки промени, които са достъпни за всички.



Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB