Какви въпроси да разпитате, когато посещавате една отворена къща

Обикаляйки различни квартали и преминавайки през отворени къщи, позволявайте на купувача да усети пространството и къщата, преди да го закупи. Не само, че е информативно да се видят различни недвижими имоти в различни области, но и да използвате времето си продуктивно. Разбира се, че може да имате шумни съседи, които се опитват да достигнат до дома ви в продължение на години - за съжаление, с отворена къща наистина няма начин да се предотврати това.

Когато обикаляте в отворени къщи, търсите на различни места повече като продукт на пазара. Няма натиск при преминаване през отворена къща, тъй като можете да се разхождате и да вземете толкова дълго, колкото искате. Това също така дава възможност на хората да видят как другите украсяват дома си и да използват своето пространство. Не казвам, че трябва да отворите къщи с намерението да откриете нови идеи за декорация на интериора, но много от тях се вдъхновяват по този начин и разбира се са интересни за потенциално закупуване на имота.

Времето е пари, а парите са време, така че не губете времето си през имоти, които не ви интересуват. Внимателно изберете кои имоти ви харесват най-добре и отделете достатъчно време, за да ги прегледате. Претоварването с прекалено много места, за да видите, ще завърши само с объркване и претоварване с информация, която да разбере. Планирайте посещенията си и създайте план. Уверете се, че имате списък с всичко, което искате в дома. Вземете този списък, за да можете да проверите всичко и да прегледате подробностите по-късно. Това ще ви даде по-добра представа за местата, през които сте преминали и какво място има. Също така е важно да имате някои въпроси, които искате да зададете на вашия агент предварително. Тези въпроси трябва да се отнасят до всякакви запитвания, които имате за имота и всякаква полезна информация, която може да ви помогне да направите информативно решение.



Когато за пръв път се разхождате през вратите на една отворена къща, направете 360 преглед на района и формирайте първоначалните си първо впечатления. Как се чувстваш, когато минаваш през вратите? Можете ли да видите себе си и семейството си (ако е приложимо) да живеете в това пространство? Ако преминаването през къщата за втори път ще бъде от полза, винаги можете да настроите друг преглед. Понякога не мислите за неща, които да зададете или да видите, защото сте в момента, така че второто преминаване обикновено е полезно.



След като разберете, че сте намерили мястото на мечтите си, задайте няколко въпроса само за да сте сигурни. Попитайте за комуналните услуги, данъците, таксите, свързани с апартамент или къща и как се плаща всичко. Независимо дали плащате месечно, двумесечно, тримесечно, това е цялата необходима информация, която ще ви помогне да се справите по пътя. Разберете дали имотът ще се нуждае от ремонт или когато домът е бил последно инспектиран. Също така, ако този имот ще бъде използван като имот под наем, разберете малко за потенциала за доходите и колко ще бъдат разходите ви. Информацията е от ключово значение при вземането на решение за цял живот.

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB