В очакване на новата година: тенденциите на пазара на недвижими имоти през 2019 годи

Ние сме на път да посрещнем 2018 г., важна година, пълна с промени както на политическо, така и на икономическо равнище. Вие сте видели с нас в Realigro основните иновации, които са характеризирали тези 365 дни на световния пазар на недвижими имоти. Сега обаче ще ви изненадаме: ще разкрием тенденциите, които ще бъдат стълбовете на пазара на недвижими имоти през 2019 година.

Любопитни ли сте да ги откриете с нас?

Е, да започнем тогава!

Започваме с това, че основните проблеми, които винаги са характеризирали пазара на тухли, са насочени към трудността на достъпността.

И именно на това се базира проектът, осъществяван от изследователите на ULI и на PricewaterhouseCoopers.

По време на една от последните срещи, проведени в един от най-цитираните градове на пазара на недвижими имоти (който никога не е искал да купи имот в Бостън?), Някои новини бяха обявени в прегледа на "достъпността", с включването нови технологии, които ще използват максимално потенциала на пазара на тухли.



Въпреки че се очаква общо икономическо забавяне, беше изготвен списък на основните точки от 2019 г.: T






трансформация




Пазарът на недвижими имоти е може би най-конкурентният. Причина за това, да продължим да позволяваме рециклирането на икономиката, но също така и възможността всеки да има достъп до нея, се очаква общо намаляване на цените, особено на западния бряг. Освен това, за да се справят с ИКТ и нуждите на новите поколения, ще бъдат създадени нови пазари.




Нови пространства




Строителният сектор е ключов елемент за 2019 година.

Замяната на старите пространства с толкова много нови и многостранни е основният камък, който ще се опитаме да уважаваме през новата година. Това също ще доведе до нови възможности за работа в различните строителни сектори.




Дайте живот на малките предградия




Малките градски центрове ще се върнат в полза, в ущърб на големите градове. Новите поколения предпочитат все повече и повече за еднофамилни къщи. Надяваме се да създадем 20 нови малки - големи центрове.




Изкуствен интелект


За по-нататъшното проникване на пазара на недвижими имоти, ще бъде въвеждането на нови технологии, произтичащи от изкуствен интелект.

Секторът на недвижимите имоти, според експерти, може да осигури големи благословии по отношение на ефективността и безопасността. Има много стартиращи фирми, готови да посрещнат това предизвикателство.




устойчивостта


Климатът и обкръжаващата среда са се превърнали в елементи от фундаментално значение и в света на недвижимите имоти. Продължителната „борба“ срещу емисиите и контролът върху въздействието върху околната среда ще се увеличи значително. Промишлеността също ще се движи заедно с пазара на недвижими имоти, като гарантира висока производителност.





След като разкрихме тези 5 точки, на които ще се основава новият пазар на недвижими имоти, можем само да ви пожелаем щастлив 2019!



Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB