Средната цена не е достъпна. Проблемите, които блокират недвижимите имоти

Според проучвания, проведени от ATTOM, повечето купувачи изпитват значителни трудности при достъпа до пазара на недвижими имоти. Но кои са основните пречки, с които се сблъскваме, когато недвижимите имоти започват да започват? И преди всичко, къде се усеща най-много този проблем?

Започваме да отговаряме на втория въпрос и знаем, че ще ви остави безмълвен. Америка е континент, където, за съжаление, този бич измъчва много потенциални инвеститори.
Средната цена на имот в Съединените щати далеч надвишава средната заплата на над 480 353 окръга (в проценти).

Сред най-големите и най-населените си спомняме Лос Анджелис Калифорния; Окръг Кук (Чикаго), Илинойс; Окръг Марикопа (Финикс), Аризона; Окръг Сан Диего, Калифорния; и Ориндж Каунти, Калифорния. Докато по отношение на областите, които все още са в обхвата на много бъдещи собственици в началото на 2019 г., не можем да забравим Харис Каунти (Хюстън), Тексас; Уейн Каунти (Детройт), Мичиган; Филаделфия, Пенсилвания; Окръг Cuyahoga (Кливланд), Охайо; и окръг Франклин (Колумб), Охайо.

Ние казваме, че пазарът не е изключително наситен, но е лесно да се разбере как, без съмнение, е трудно за тези, които искат да влязат в бизнеса с недвижими имоти, да намерят валидни възможности и да ги сравнят с толкова, дори и с отдалечени райони.

Статистическото проучване се основава главно на размера на доходите, изисквани от месечните плащания, произтичащи от управлението на имот (без да се забравя въпросът за "наем"). Ипотеки, имуществени данъци, застраховки и оперативни разходи достигат максимално процентно ниво от 28% и въпреки спада в цените в повечето от най-популярните области е повече от очевидно, ситуацията изглежда наистина критична, особено за по-младите, които искат да започнат да инвестират по-последователно на пазара недвижими имоти, да се окажат без адекватни финансови ресурси.

Около 68% от пазарите всъщност изискват 30% от заплатата, за да позволят на отделния купувач да спечели имот. От 480-те анализирани области има 323, които изискват толкова голям капитал. В подробности отчитаме най-важните проценти:

Калифорния (116.8%);
 Окръг Кингс, Ню Йорк (113.4%);
Окръг Санта Круз, Калифорния (112,3%);
Окръг Сан Луис Обиспо, Калифорния (91,4%);
 Окръг Мауи, Хавай (88.2%)

Въпреки това, 39% от пазарите са все още по-евтини от същите исторически средни стойности, което се вижда в окръзите на окръг Кук (Чикаго), Илинойс; и окръг Ню Йорк, окръг Суфолк, окръг Бронкс и Насау - всички в района на Ню Йорк.

Но положението не е хомогенно във всички държави. Общо 393 от 480-те окръга, анализирани в доклада (говорим за 82%), е нарастване на индекса за достъпност спрямо предходната година, което означава, че цените на жилищата са по-евтини от преди година! Една малка бяла муха, която е добре. Ето защо, инвеститори от цял свят, не се отчайвайте! Решението може да е точно зад ъгъла!

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB