2019 г. е решаващата година за пазара на недвижими имоти: затова

Новият месец току-що е започнал и с него са потвърдени важни прогнози за пазара на недвижими имоти. Особено след толкова години политическа, социална и преди всичко икономическа несигурност, най-накрая можем да кажем, че сме достигнали повратна точка.
Според основната статистика, в действителност, 2019 г. е и ще бъде годината, в която ще бъде по-важно да се инвестира в световния пазар на недвижими имоти. Позитивна вълна, която чака само да бъде подложена на бъдещи инвеститори.
Нека разберем подробно кои са основните моменти от тази важна новина за пазара на недвижими имоти.
Обобщихме всичко в този оптимистичен поток, за да ви накараме да разберете по-добре защо е толкова удобно и фундаментално да скочите точно сега на световния пазар на недвижими имоти!
 За разлика от много други сектори, секторът на недвижимите имоти не е почувствал такава яростна реакция в периода на глобалната криза. Всъщност в много страни именно пазарът на тухли изведе националната икономика от кризата.
 Нека видим как:

Възможни зони: това е име, създадено за определяне на данъчните реформи, свързани с заетостта през 2017 г., които позволяват да се получат данъчни предимства по отношение на инвестициите в някои области с ниски доходи. Целта на тази програма е по-бързото разпространение на капитала, осигурявайки възможност за удобство, а според експертите това е най-добрият план за действие, който да позволи по-изгодно икономическо развитие на нациите.

Милениали: намерихме го няколко пъти, дори на пазара на недвижими имоти, средната възраст на инвеститорите рязко спадна. Сега, всъщност, притежателите на покупателната способност на имот, вече не са бащи на семейството, а на младите хиляди. Техният принос към пазара на недвижими имоти е основен по отношение на инвестирания капитал. Миленианите допълнително са променили стария „обичай“. Това означава да се предпочете подписването на договор за наем, вместо да се купува и продава. Инверсията на тази тенденция беше много очевидна, още в края на 2018 година.
Причината е, че се очаква, че понижаването на цените на имотите, за да се позволи срещата между търсене и предлагане, ще осигури по-кратки срокове за наличието на имоти на пазара на недвижими имоти.

Стимулите за създаване на интелигентен и зелен дом: модата може да бъде нещо временно, но не и на пазара на недвижими имоти! Това, което изглеждаше като нова тенденция, фокусирано върху устойчивостта, сега се превърна в необходимост за всички инвеститори. Всъщност закупуването на интелигентен и зелен дом не е искане на малък процент от потенциалните купувачи, а на повечето от тях.
И сега, като се има предвид, че вече през първите месеци на 2019 г. исканията бяха много високи, цените, свързани със създаването или модернизирането на интелигентен дом, все още са по-евтини в сравнение с тези на стандартните жилища. И това не е всичко. Използването на устойчиви материали, ви позволява да поддържате за по-дълго време стойността на закупуване на вашия дом високо и конкурентно на новите пазарни нужди.

Какво да кажем, изглежда, че 2019 е годината на '' Тухла ''!

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB