Локализация? За купувачите в Хонконг е все по-малко уместно!

Колко от вас, когато трябва да изберете имот, който да купите, не се оставяйте да се влияете от неговото местоположение. Можем да кажем, че това е основната и силно дискриминираща причина, която влияе върху бъдещия инвеститор и като цяло върху недвижимите имоти.

Явление, което привлече вниманието ни, се отнася предимно до пазара на недвижими имоти в Хонконг, който през последните няколко години е забелязал загуба от местоположението на имотите по отношение на стойността, призната от инвеститорите.
В подробности близостта до изключително развит център или забележителности вече не е толкова важна. В недвижимите имоти доминира новост, от тези имоти, която е ново строителство. Това е така, защото цените на жилищата са хомогенни на цялата територия, поради което сме ориентирани към комфорт и иновации.

Но нека да стигнем до сърцето на този анализ, чрез това, което беше издадено от Денис Ма, ръководителят на това изследване.
Според експерта конвергенцията на цените на жилищата се обяснява с концентрацията на нови структури за недвижими имоти в определени райони на страната.
След мерките за потискане на търсенето, предварително приети от правителството, купувачите се ориентираха към решително по-удобния пазар, насочвайки ги към по-плодотворни жилищни райони и с присъща икономическа стойност, предназначена да продължи с времето.

Това настроение обаче със сигурност не е обезкуражило по-слабо развитите реалности. В действителност. Именно в селските райони имаше истинска надпревара за завършване на инфраструктурата, която да позволи бърза връзка с големите градове.
Следователно вниманието на купувача, което пада върху цената, а не на местоположението, също ще позволи на съседните райони активно да се връщат към недвижимите имоти, без да рискуват да бъдат забравени.

Хенри Мок, старши мениджър на капиталовия пазар на JLL, заяви, че благодарение на тази вълна на подновяване търсенето ще остане стабилно и пропорционално на оферта, предназначена да се увеличава все повече и повече.

Сред изтъкнатите елементи припомняме и необходимостта от създаването на така наречените „интелигентни градове“, интелигентни градове, които винаги могат да бъдат в крак с времето и не на последно място ориентирани към екологичните технологии.

В страна, в която нивото на замърсяване на въздуха, за съжаление, продължава да докосва тревожни нива, „подобна инициатива не може да направи нищо друго, освен по-добре да подобри развиващата се ситуация.

Следователно новостта се присъединява към опазването на околната среда, без да се забравя основните потребности, представени от все по-последователно, но най-вече разнообразно търсене.
Благодарение на това обстоятелство, всъщност кръгът от инвеститори решително се разшири, като гарантира, че всеки може да потърси удобен недвижим имот в обсега на всяка пазарна цел.
Младите студенти по Еразъм, пенсионери и семейства в момента могат да намерят размера си в тази страна, без много проблеми.

Какво да кажа, подходящ момент за Хонконг!

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB