Недвижими имоти в глобален мащаб: решаващи променливи до 2030!

Във всяко общество има елементи на сила и други на слабост, които са склонни да се компенсират взаимно. В някои периоди, най-проспериращите, преобладават първите, а в други изглежда почти невъзможно да се отделим от ситуациите, предизвикани от последните.
Ако се опитаме да проектираме това обстоятелство на глобално ниво, е възможно да разберем как идентифицирането на тези променливи не винаги е толкова непосредствено, тъй като те произтичат от множество нации, със собствена различна култура и потенциал.
Ние обаче определихме т.нар. „Мегатренд“, който ще засегне пазара на недвижими имоти до 2030 година.
Любопитни ли сте да разберете също? Така че се чувствайте удобно и прочетете внимателно следващите редове!

Мегатренд # 1: Урбанизация

Първият елемент, на който трябва да се съобразява пазарът на недвижими имоти, е демографският процент в градовете. Според статистическите данни, най-вече в азиатските райони, населението ще нарасне рязко с 800 милиона между 2019 и 2030 година. по-голямо търсене на имоти. В Африка ще има увеличение от 100% винаги в същия срок, но не забравяйте, че американският континент ще продължи да бъде най-гъсто населен в градските райони. Компаниите ще се концентрират главно в големите градове, а жилищният сектор ще направи по-малките жилищни единици по-скъпи (тъй като те са по-малко поискани) от по-големите.

Мегатренд # 2: икономическа мощ на Изток

Западните градове винаги са били движещите сили на една силна и солидна икономика. Сред тях споменаваме Лондон, Ню Йорк, Лос Анджелис и Париж, които ще останат в основата на основните икономически дейности в света. Но явлението, което ще се консолидира през последните години, се дължи на преместването на икономическата сила от Запад на Изток, особено в Азия, където производствените разходи са по-ниски и не липсват новаторски идеи.

Megatrend # 3: технология

Ние многократно сме се занимавали с описания въпрос за "технологичния" аспект. Зелената визия и интелигентните къщи са стълбовете на новата идея на пазара на недвижими имоти. Причина за това е, че комбинацията от технологии и недвижими имоти ще стане още по-консолидирана от присъствието на проекти в процес на изграждане, които ще достигнат цена от 7 милиарда до 2030 година. разширяването на търсенето е насочено именно към зеления и интелигентен сегмент, както за нови инвеститори, Millennials, които навлизат и в момента доминират на глобалния пазар на недвижими имоти.

Какво да се каже, технологии, власт на Изток и почти неконтролирана урбанизация, ще бъдат крайъгълните камъни на бъдещия пазар на недвижими имоти в световен мащаб. И готови ли сте да се опитате на пазара на недвижими имоти в бъдещето?

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB