Обзаведете дома си в пълен островен стил: нашите съвети!

Лятото почти свърши и носи със себе си свежестта и лекотата, които успяваме да изпитаме през най-добрите три месеца в годината. Море или планина, село или град, релаксът е ключовата дума. Независимо дали сте прекарали ваканциите си далеч от дома или наблизо, едно е сигурно: никога не е вълнуващо да възобновите ритмите на ежедневието.

Със сигурност не можем да ви кажем как да преживеете „вечен празник, но със сигурност имаме информация, която ще ви позволи да продължите да имате част от този летен климат в домовете си?“

Лятото е въплътено par excellence от островния стил: ярки цветове, слънчеви плажове и синьото на морето, което се смесва с небето. Самата идея ви кара да се отпуснете? Е, грижете се, защото ние ще ви дадем петте съвета, необходими, за да имате къща в пълен островен стил. Да започнем!

1.Структурата

Всички къщи от тази категория често са пронизани от вятър, море и слънце. от студ през зимата и от пареща горещина през лятото. Така че, за да започнем от десния крак, нека не забравяме да направим стаите светли, както по отношение на цвета, така и чрез създаване на големи прозорци, които позволяват чудесно преминаване на светлината вътре. За да придадете характер и да не направите дома си монотонен, препоръчваме красиво наситено синьо, на покрива или на щорите, стига да се съчетава добре с заобикалящата ви среда.

2.Зелени пространства

Вторият момент, който ще анализираме, е този, свързан със зеленото. Външните пространства на островните къщи обикновено се характеризират със зелени площи, благодарение на цъфтящи растения и тераси, богати на растителност. Но зеленото не е само това! Кореспонденцията е балансирана дори вътре, с използването на сложни материали и технологии, но и за опазване на околната среда, с нулеви емисии.

3. Линиите

Островният дом par excellence не включва твърди форми. Кривите са философията в основата на всички жилищни структури на остров. Помислете за типичните къщи на Миконос или Санторини. Високи стени, завършващи с несъвършени арки. Търси се симетрия, но не е задължително!

4. Дървени елементи

Дървесината несъмнено е един от най-използваните материали за създаване на пространства или ъгли вътре (или отвън) „островен дом. Често използването на този материал е свързано и с това на растенията, създавайки структури, покрити например с катерещи растения. Освен това дървото се съчетава добре с бяло и синьо, придавайки на структурата допълнителна идентичност.

5. Кухи пространства

Бидейки често древни структури, островните къщи имат пространства, направени от самата скала. Особено креативно е „моделирането“ на зони с широко ежедневно използване, като кухнята или банята, от вече съществуващи стени и украсяването им със суровини.

Това са 5-те основни стъпки, за да направите дома си подобен на този на „мечтания остров, за да си душевно отпускате 365 дни в годината!

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB