5 причини, поради които вашият дом не е бил продаден

Чудите ли се защо къщата ви е била продадена? Може да има и подобна къща в квартала, която е била продадена наскоро и е на пазара само няколко дни. Има много фактори, които обясняват защо вашият дом може да не се продава, затова сега трябва да разгледаме тези причини! Нека разгледаме 5-те причини, поради които вашият дом не е бил продаден.

Вие не отделяте време да подготвите дома си

Цените не съответстват на тези в къщата

Нямате качествени снимки, които да се показват онлайн

Вашият агент за недвижими имоти не е съвместим с вас

Не си показвал дома си


Важно е да се подготви къщата за продажба. Помислете за хората, които минават през вашия дом и какво биха искали да видят и изпитат. Не искаш да ходиш през къща, която изобщо не изглежда подготвена. Искаш да е чист и чист и че е представителен. Отделете време да положите усилия да почистите дома си и да включите светлините и свещите, необходими, за да стане уважаван.



Една скъпа къща ще бъде на пазара за дълго време, и ако не сте нетърпеливи да продавате, тогава е добре. Въпреки това, ако се опитвате да продадете дома си своевременно, искате да оцените къщата си и да определите цената като пазарна стойност, така че тя да може да бъде продадена. Вие също сте упълномощени да поискате цената, която искате, но това не гарантира, че някой ще го купи.



Качествените снимки играят важна роля в продажбата на недвижими имоти онлайн. Никой не иска да гледа снимки с лошо качество, където не можеш да кажеш дали това е легло или маса в стаята. Не забравяйте да наемете фотограф или да направите качествени снимки на фотоапарата или телефона си. Малко от редактирането може да отиде твърде далеч!



Искаш да намериш агент за недвижими имоти, който е ентусиазиран от продажбата на дома ти. Ако те не изглеждат твърде заинтересовани, тогава вашият дом може никога да не се продава. Намерете някой, който е готов да сложи време и енергия, за да намери идеалните купувачи за вас. Искаш да се увериш, че си спечелил отрязаното. Също така е добре да разграничите връзка с вашия агент за недвижими имоти, защото това ще ви помогне по пътя към този процес.



Поставянето на дома ви е друг чудесен начин да привлечете потенциалните купувачи да минават през вашия дом и да купуват потенциално. Уверете се, че изглежда добре и приканващо. Искате да разгледаме как се грижите за мястото си и имате гордостта от това, което продавате. Странната свещ, декоративната възглавница и цветята, разпръснати из къщата, показват много. Колкото повече го обличате (без лепкави), толкова повече хора ще искат да го видят.



Ако поставите времето и усилието в моите 5 причини, трябва да имате по-голям шанс да продадете дома си - Успех!

Подобни публикации

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB