Как се измерват данъците върху имотите?

Добре дошли в притежаването на имот и плащането на данък върху имота. Време е да научите как ще се изчисляват имуществените ви данъци. Вашите имуществени данъци се оценяват от оценката на стойността на вашия имот с изключение, за което отговаряте, и пропорцията на данъка върху имуществото. Обикновено данъкът върху собствеността се определя на една и съща дата всяка година, но някои юрисдикции го правят на всеки две години. В зависимост от района, в който се намира вашият имот, данъкът върху имота се оценява от пазарната стойност. Други области ще умножат пазарната стойност на цената с коефициент на оценка, който ще заключи цената за изчислената стойност.

Като плащате данъците си за собственост, вие помагате за създаването на нови пътища, държавни училища и колежи, по-добро правоприлагане от полицията и противопожарна защита, санитарни и канализационни актуализации и други местни нужди във вашата общност. Може да не забележите тези актуализации лично, но имайте предвид, че всеки принос от данъците на хората ще бъде от полза за вашата общност по много различни начини.

Ако ремонтирате имота си, това може да повлияе и на сумата, която ще платите в данъка върху имуществото. Нови ремонти увеличават имота и колко струват, следователно вашият данък върху имуществото може да бъде по-висок през следващата година, за да го платите. Ако вашият имот намалее по стойност или през следващите няколко години, те биха могли също да намалят сумата, която плащате в данъка върху недвижимите имоти - той работи и в двете посоки. Това е общ преглед на това как работят данъците върху недвижимите имоти, но ще трябва да се консултирате с професионалист на местно ниво, тъй като законите са различни в някои места.

Винаги е важно да получите оценка за това колко ще бъдат данъците ви за собственост всяка година и колко те могат да се увеличат. Вие не искате да се изненадате от данъците си, след като закупите имота.

Подобни публикации

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB