Обмисляте ли наемането на дома?

Отдаване под наем може да бъде чудесна възможност за някой, който няма капитал за закупуване на жилището веднага, но иска да продължи да живее на същото място за определен период от време. Помислете за лизинг на автомобили ... Вие плащате месечна такса, за да използвате колата и имате възможност да я закупите веднага след като вашият лизинг е изтекъл. С наемането на собствената част от месечния Ви наем ще отидете за изплащане на дома, в който живеете в момента. Това помага да се гарантира, че не изцяло изхвърляте парите си под наем и че част от тях се изплащат. Има много различни фактори, които трябва да се обмислят с имот под наем под наем и ще обсъдим тези предимства и недостатъци в тази статия.

Предимства на Rent-To-Own:

Едно голямо предимство и причина, поради която хората избират опцията под наем под наем, е, че те нямат капитал за закупуване на нов дом или биха могли да имат лош кредит, а не достатъчно висок поток от приходи, или не могат да намерят авансово плащане. Ако попаднете в една от тези категории, вместо да наемете собствена опция, може да е идеалното решение за вас! Не само ще живеете в къщата и ще преживеете какво е, преди да го купите, но ще имате възможност да видите дали наистина го обичате и мисля, че това ще бъде добра инвестиция напред. Можете да го опитате ръцете, преди да се ангажирате напълно. За продавачите, тази опция може да бъде чудесна за собствениците, които трудно се справят с ипотечните плащания. След това продавачите предлагат опции за наемане на собствените си места.

Недостатъци на собствеността върху наемането

Един голям недостатък на наемателя, който е мислил за закупуване на дома след това и реши, че не е твърде, че те не получават допълнителните пари, които влагат в наема. Ако наемателят реши, че не иска да купи имота, допълнителните пари не се връщат към тях. Обикновено, с опция за наемане на собственик, наемателят плаща повече за имота за отдаване под наем, отколкото пазарната стойност. Това е така, защото те изплащат част от капитала на дома.

Винаги се уверете, че сте прочели споразумението с имота и се уверете, че не сте заключени в нещо, за което не сте запознати. Някои договори са формулирани така, че сте длъжни да закупите имота в края на лизинга. Много наематели в крайна сметка не купуват дома си по същите причини, както преди, а собственикът си тръгва с много повече капитал, отколкото биха имали с месечен наем, който не е част от договор за наем под наем.

В зависимост от вашата ситуация, може да бъде от полза за някои, ако разберете какво означава всичко това. Винаги четете над всичко и се уверете, че е ясно за вас!

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB