Понякога се връщат: в Пукет доминират наемите

Кой никога не е бил привличан от прекрасния и непокътнат Тайланд? Напоследък, на базата на силния растеж на интереса към тази земя, публикувахме мини-справочник, насочен именно към откриването на това омагьосано място. В този период, въпреки че тази нация винаги се счита за истински рай, се появява много специфичен и интересен феномен. Тайландският пазар на недвижими имоти изглежда отстъпва, но не толкова, колкото се записват сделките. Но за вида на договора, предпочитан от инвеститорите.

 Всъщност тя се върна към истински „бум” на лизинг, в ущърб на продажбите и покупките. Малцината, които решат да се откроят от тълпата, вместо да се възползват от покупката на имот, се "приспособяват", като избират вили от нисък клас и цената им е по-малка от 35 милиона тона (което съответства на 1 милион долара). Кои са инвеститорите, които водят тази революционна вълна? Без съмнение, на първо място идентифицираме китайците, следвани от Япония и Русия. Накратко, цяла столица. Освен това, според статистическите данни, спадът на лихвите по договорите за покупка и продажба все още не е абсолютен. Всъщност се очаква тази тенденция да продължи с течение на времето, с още по-очевидни ефекти.

Една от основните причини, поради която инвеститорите могат да сключват договори за наем, е намаляването на тяхната средна възраст. Все повече млади хора се отварят към света на пазара на недвижими имоти, често за да живеят уникално преживяване в чужбина, но в същото време временно или да започнат нова страница от живота си. Във всеки случай резултатът е аналогичен. Невъзможността да се насладите на солиден финансов актив, особено накара Миленианите да направят по-малко важна инвестиция, но, без съмнение, повече се придържат към своите нужди. Но това със сигурност не е спряло тайландското правителство да приеме нови линии на политико - икономически насоки, насочени именно към необходимостта от стимулиране на продажбата на собственост.

 Всъщност ще има съоръжения за всички, които решат да закупят имот в Тайланд, за да могат да отключат този период, който изглежда притежаван от призрака на наемите. Изключителността на това явление се дължи на липсата на такова силно решение в историята на тайландския пазар на недвижими имоти.
Въпреки всичко, трябва да се отбележи, че Тайланд остава една от най-посещаваните дестинации в целия азиатски континент, поради което от икономическа гледна точка този обрат няма да доведе до финансови щети. Налице е (и вероятно ще продължи да бъде) преминаването към вид договор в ущърб на по-традиционните.

Въпреки това, тази земя се разширява на всички фронтове, толкова много, че според икономистите тази фаза е просто синоним на историческа - социална промяна на инвеститорите, които в момента навлизат на азиатския пазар на недвижими имоти.

И вие, ще изберете ли договор за лизинг или продажба?

Подобни публикации

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB