Зелени пространства у дома? В Милано панаирът за тенденциите на момента!

Напоследък се опитваме да ориентираме всеки икономически сектор към ясна и добре дефинирана тенденция: зелената. Защитата на околната среда също се слива с дизайна на сгради, които все повече съответстват на нуждите на пазара.

За да предприемем най-добре пътя, ориентиран към превръщането на собствеността в зелен ключ с нулеви емисии, ние не се спираме само на функционалния аспект, но и на естетическия аспект.
Ето защо, решихме, че е уместно да ви разкажем за едно наистина уникално събитие, при което ще бъде възможно да се комбинира тенденцията в обзавеждането с външното, обединено от обща нишка ... наистина, филм верт!

От 13 до 16 септември всъщност градът на Милано ще бъде люлката на събитие, посветено на света на декорацията на космоса, новите технологии и най-вече на елементите, които ще приведат вашия имот в съответствие с концепцията за устойчивост. и естествена красота.

Homi Outdoor: това е името на събитието, което също е пристигнало в Италия, което предвещава бум на посетителите!

На организационно ниво ще бъде възможно директно да се взаимодействат с нови и полезни идеи, които могат да бъдат предложени отново в собствената вътрешна среда, но от основно значение ще бъде възможността да се срещат с експерти в сектора и да участват в семинари, насочени към повишаване на информираността и информиране на членовете за важността на зелените теми.

Също така за предприемачите ще има изгодни възможности. Ще им бъде гарантирано присъствието на многобройни водещи компании в сектора, които се интересуват от нови идеи за разширяване и подобряване на бизнеса си, винаги със зелен ключ.

Какво да кажа, на всеки свой.

Но защо зелената тема играе толкова важна роля на пазара, но преди всичко в нашия сектор?
Особено в Европа през последните години се издават укази за насърчаване на отношението към опазване на заобикалящата среда, поради тревожните климатични промени, които очевидно не означават особено светло бъдеще за нашата планета.

Следователно зеленото строителство придоби голямо значение в недвижимите имоти, като фокусира тухления бизнес върху съюза на модерността и устойчивостта.

По отношение на разходите, според статистиката, е по-добре да закупите имот, преустроен като зелено, а не имот, оборудван с нови технологии, но със силно въздействие върху околната среда.

Затова политиките на европейското правителство насочиха различните проекти именно към необходимостта да извлекат максимума от домовете си, без да причиняват необратими екологични щети.
Освен това, след като приложите съветите, необходими, за да направите дома си озеленен до всички ефекти, последният ще увеличи пазарната му стойност, позволявайки дори на самия собственик да получи добавена стойност от подобни работи, не само веднага, но и също в средносрочен план (трябва ли да реши да продаде имота по-късно).

Затова горещо препоръчваме да присъствате на това събитие; независимо дали сте млади предприемачи в сектора на недвижимите имоти, просто любопитни или бъдещи инвеститори!

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB