Сграда под наем: когато нов бизнес промени недвижими имоти

Чували ли сте някога за формулата „изграждане под наем“? Това е избор на сграда, който включва изграждането на сгради, специално за изграждане, посветени на местоположението.
Анализът на това явление е важен за нашия сектор, тъй като ни позволява да разберем по-добре какви са нуждите на пазара и най-вече как се развиват нуждите на потенциалните купувачи.

Тази метаморфоза изглежда зависи от множество фактори. На първо място, утвърденото появяване на нова категория инвеститори: Милениалите. От все по-конкретни изисквания младите хора предпочитат да се насочат към имоти, които не ги ограничават. Наистина закупуването на имот би било скъпо и взискателно под много фронтове. Записването на лизинг вместо това позволява по-голяма гъвкавост.

Но не само Милениалите са главните герои на този обрат на тенденцията. Всъщност припомняме, че поради икономическата криза малко хора все по-често се включват в подписването на договор за покупко-продажба.

Според основните данни, докладвани от последния анализ, растежът на този сектор достигна експоненциални нива. Особено в Обединеното кралство. 20% от имотите в Лондон (около 60 000 единици) са посветени под наем. Наистина висок процент.

Според икономистите от сектора обаче изграждането на наем няма да бъде истинско решение за възраждане на икономиката на различните страни. Потенциалът на тази програма се състои в способността да се избира по-голямо разнообразие на жилищата с подобрени строителни стандарти и много по-безопасно управление на жилищата.

И така, какви са потенциалните ползи? За собственика има пряко дългосрочно участие. Всъщност последната се насърчава да постигне по-добро качество на една и съща сграда, за да я направи по-привлекателна за потенциалния купувач.

Припомняме обаче, че изграждането под наем е дългосрочна инвестиция, въпреки че е по-гъвкава от договор за покупка.
Това позволява този модел да бъде по-малко обвързан със социалните и икономическите промени.
Новият сектор обаче наруши целия баланс на пазарите на недвижими имоти и строителството. Истинско бягство от кризата, която засегна недвижимите имоти, където дълго време не беше възможно да бъдем особено активни.
Така че накратко, в плюсовете на изграждането под наем откриваме:


- Повишено предлагане на жилища
- По-голям избор
- Население на градски центрове
- Повече професионално управление
- Придържане към множествените нужди на потенциалните купувачи
 За разлика от тях:
- Пазар, посветен (според икономисти) само на богата част от обществото
- Свойства по-скъпи от стандартите
- Последователност на други индивиди, която може да не е в съответствие с начина на живот на много хора

Какво да кажем, изглежда, че при всички случаи строителството под наем бе знаменателна повратна точка на пазара на недвижими имоти. За следващите новини за недвижими имоти, всичко, което трябва да направите, е да бъдете актуализирани на нашия портал!

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB