Дубай: между лукса и иновациите. Зелени новини в недвижими имоти

През годините концепцията за устойчивост и модернизация се промени радикално. Всъщност тя премина от простото използване на различни и по-иновативни материали в сравнение с традиционните, към използването на нови технологии, за да направи домът ви по-съвместим с нуждите на пазара и обществото като цяло.
Очевидно е, че всичко е калибрирано според нивото на откритост и гъвкавост към новите тенденции на самата нация.
Но това, което е основно за новата година, е следното: способността на всяка нация да може да се подобри, за да посрещне „настроението“ по-зелено и по-интелигентно, дори и в различни моменти.

В колективното въображение, един от градовете, който най-добре представя богатството и богатството, несъмнено е Дубай.
  С уникална култура, емблематична история и прекрасно художествено наследство, Дубай открива 2019 г., като се отличава с друг аспект. Градът наистина е бил включен от иновативната и зелена пътека, която се заема във всяка част на света, макар и с различни скорости на разпространение.

Ясният пример за това как тази тенденция сега се е вкоренила в света на недвижимите имоти се дава от новата инициатива на правителството, според която, за да отпразнува Хартата от 50 години, е необходимо да се осигури всяка жилищна структура, а не слънчеви панели. , инсталиран безплатно.
Очаква се този проект да бъде завършен до края на годината, благодарение на намесата на шест различни компании, насочени към подобряване на нивото на благосъстояние в ОАЕ.

В допълнение към подкрепата на тези екологично устойчиви инициативи, има и друг елемент, който прави Емирства още по-конкурентоспособни и по-силни от предишните години: реконструкция на цените на тухлите. Това очевидно предполага създаването на чувство на доверие към инвеститорите, особено в по-слабо заможните, тъй като основният сегмент на пазара на недвижими имоти се е преместил на средно ниско ниво. Това се дължи на намаляването на обема на сделките през 2018 г., което е намаляло с 30% поради ниския интерес на чуждестранните инвеститори към тухлата на Дубай поради прекомерните цени.

Всъщност, през последните няколко месеца на 2018 г. пазарът на недвижими имоти в Дубай, характеризиращ се преди всичко от известните небостъргачи, премина през период на стагнация, поради пренаселеността, особено в жилищната зона (където цените вече са намалявали през 2014 г.).
Няма толкова голяма нужда от разширяване на пазара, а от подобряване на вече съществуващите имоти, за да се даде възможност за икономическа рециркулация и да се ограничи времето, свързано с наличието на имот на пазара.
Така че схемите за недвижими имоти изчезват, вместо да ги заменят с проекти за модернизация и в съответствие с основните стандарти за екологична устойчивост.

Трябва да се помни, че всичко се сближава в процеса на подготовка, който вижда Дубай като люлка на световноизвестния панаир „World Expo 2020“, който обявява за 25 милиона посетителски басейн.
Така че, инвеститори от цял свят, ако се интересувате от закупуване на имот в една от най-богатите земи в света, това е подходящият момент да го направите!

Подобни публикации

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB