Забавяне на пазара на недвижими имоти: това са най-засегнатите области

Пазарът на недвижими имоти, както знаем, е изключително разнообразен и зависи от множество променливи. Можем да я дефинираме като един сектор, но в същото време ни позволява да разберем какви са проблемите на обществото и какви са факторите, които биха могли да се окажат победители.
Но в момента, между световната криза и промените в нуждите на инвеститорите, не е толкова лесно да се жонглира на пазара на недвижими имоти, с увереност по време на покупката.

Ето защо, ние от Realigro, решихме да анализираме подробно икономическите и социалните аспекти, които най-много влияят на сектора, като се опитваме да разберем кои области са най-желани и удобни и които са в дефицит.
Преди всичко трябва да отбележим, че един от факторите, които определят (по отрицателен начин) не-избор или по-лошо, рискован избор, е стреса: цените в някои градове се сриват или се покачват в толкова време, че същият инвеститор не успява напълно разбират истинските причини.

 Пазарите, на които цените падат, са тези на големите крайбрежни реалности, където купувачите са наситени с този сектор. По-малките места, от друга страна, все повече се насочват към бъдещите инвеститори, но ние говорим за богата пазарна цел със специални и специфични искания. Освен това си струва да се подчертае колко области преди това не са били взети под внимание от страна на търсенето, благодарение на балона с недвижими имоти, който вместо това е включил значително по-важни и световно известни реалности (като Лас Вегас), са били преродени и са придобили интерес и инвестиции. на нови купувачи.

Другият елемент, който влияе на пазарния избор, се дава с една дума, но сега доминира международната сцена за недвижими имоти: Millennials. Именно младите хора са създали забавяне на целия пазар на недвижими имоти, особено по отношение на цената и стойността на имотите. Наличието на купувачи без особени ограничения на капитала, нито ресурси, които позволяват да се осигури собственост на определено ниво, означава, че пазарът на недвижими имоти се адаптира към по-ограничено търсене, като девалвира имотите, намиращи се на площада, или още по-лошо, увеличавайки "непродаден" период на даден имот.

И накрая, за да се идентифицират пазарите, на които се увеличава рестартирането на недвижимите имоти и в които тя намалява, ние избрахме около 200 метрополиса в периода от юли 2018 г. до май 2019 г. Е, ситуацията изглежда е смесена в териториален план. Но общия елемент във всички тези извадки е даден от един фактор: време.

Скоростта на промяна на характеристиките и на двете заявени имоти, но преди всичко на цените на същите, е била и все още е впечатляваща. Ето защо, ние съветваме нашите читатели да изберат избор, който в същото време е замислен, но същевременно динамичен, за да не може да пропусне възможността, която може да бъде уникална и неповторима!

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB